Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alexios_piperakis

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάρει την συγκεκριμένη μηχανή και έχω βάλει καφε έτοιμο του σούπερ μάρκετ και το μπαρομετρο δεν ανεβαίνει πήρα και καφε από το καφεκοπτειο σε διάφορες κοπες και πάλι δεν ανεβαίνει τη μπορώ να κάνω μπας και ανέβει το μπαρομετρο;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Giorgos_Al3x

το 1.3 δεν σημαίνει κάτι, ο κάθε μύλος έχει άλλες βαθμίδες κοπής. λογικά στον έκοψαν τέρμα λεπτό, και αν έβαλες πολύ ποσότητα σου έπνιξε τη ροή νερού. αν δεν πάρεις έναν μύλο δεν θα δεις αποτέλεσμα, πραγματικά... τα γράφουμε όλοι στα reviews αυτά τα πράγματα. Αν βγάζεις και βάζεις τη δεξαμενή νερού για να γεμίσεις νερό, το νερό που είδες κάτω από τη μηχανή μπορεί να είναι και από αυτό. Μια άλλη λύση θα ήταν να βρείς pressurized καλαθάκι καφέ 58χιλιοστων, αλλά φίλε μου θα χαλάσεις όλη τη μαγεία. ψάξε διάφορα βίντεο στο YouTube, θα σε βοηθήσουν πολύ!

3 Σχόλια

alexios_piperakis

Το έκανα σήμερα με κοπή 1.3 από kafe island με αποτέλεσμα να μην βγάζει κανονική ροι και στο τέλος να παρουσιάζονται νερό κάτω από την μηχανή

Giorgos_Al3x

το 1.3 δεν σημαίνει κάτι, ο κάθε μύλος έχει άλλες βαθμίδες κοπής. λογικά στον έκοψαν τέρμα λεπτό, και αν έβαλες πολύ ποσότητα σου έπνιξε τη ροή νερού. αν δεν πάρεις έναν μύλο δεν θα δεις αποτέλεσμα, πραγματικά... τα γράφουμε όλοι στα reviews αυτά τα πράγματα. Αν βγάζεις και βάζεις τη δεξαμενή νερού για να γεμίσεις νερό, το νερό που είδες κάτω από τη μηχανή μπορεί να είναι και από αυτό.

Giorgos_Al3x

μπες δες λίγο το review μου, δες και των άλλων....

Όνομα χρήστη