Διαφημίσου στο Skroutz!

Προώθησε το brand και τα προϊόντα σου
σε 7 εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες.

Ξεκίνα εδώ

Γιατί να διαφημιστείς στο
#1 Marketplace της Ελλάδας;

Επτά εκατομμύρια μοναδικοί άνθρωποι επισκέπτονται κάθε μήνα το Skroutz, με πρόθεση να κάνουν αγορές και να ενημερωθούν για προϊόντα, ακριβώς σαν τα δικά σου! Δεν είναι η τέλεια στιγμή να τους μιλήσεις γι΄ αυτά;

43M Επισκέψεις/μήνα
5,2M Εγγεγραμμένοι Χρήστες
200+ Διαφημιζόμενα Brands

Έχουν διαφημιστεί μαζί μας

Case studies

Πώς η Rohnson εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας Air Fryers;

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, αξιοποιώντας τα διαφημιστικά μας εργαλεία, η Rohnson εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας, με 344% ROAS (Return of ad spend) στα χορηγούμενα προϊόντα και +871% YoY ετήσια αύξηση μεριδίου στην κατηγορία 24,1pp!

Category Share
+31,4%
YoY Growth
+871%
Category Sponsorships Sponsored Products

Πώς η HP πέτυχε αύξηση σε όλα τα metrics στην κατηγορία εκτυπωτών;

Με το κατάλληλο mix διαφημιστικών formats! Πήρε περισσότερα από 100.000 views από video ads, περισσότερα από 3 εκατομμύρια impressions από category sponsorships και αύξηση +25% των πωλήσεών της με χορηγούμενα προϊόντα. Κι όλα αυτά σε ένα διάστημα 2 μηνών (Μάρτιος-Απρίλιος 2023).

MoM Growth
+25%
ROAS
1248%
Video Ads Category Sponsorships Sponsored Products

Πώς η Pitsos & η Bosch εκτόξευσαν κατά +28% το μερίδιό τους σε όλη την κατηγορία Κουζινών & Φούρνων;

Με τη χρήση Category Sponsorships, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3.000.000 impressions, ενώ με τα χορηγούμενα προϊόντα αυξήθηκαν οι πωλήσεις κατά +48% σχέση με την περασμένη χρονιά, ενώ το συνολικό μερίδιο στην κατηγορία κατά +28%.

YoY GMV Growth
+44%
YoY Sales Growth
+48%
ROAS
342%
Category Sponsorships Sponsored Products

Πώς η La Roche Posay αύξησε τον τζίρο της κατά +33% YoY στην κατηγορία των Serums;

Εφαρμόζοντας μια 360ο προσέγγιση, είχε δυναμική παρουσία με Timeline Post, Category Sponsorships, Sponsored Products καθώς και δημιουργία δικής της Brand Page.

Tα αποτελέσματα; +5Μ impressions, 760 πωλήσεις, αύξηση τζίρου κατά 33% YoY σε μια κατηγορία που το brand είναι ήδη leader και ROAS +1293,50%.

YoY Growth
+33%
ROAS
+1293,50%
Category sponsorships Sponsored products

Πώς η Mattel κατάφερε YoY Growth πωλήσεων +48%;

Με ένα μοναδικό placement mix! Με ταυτόχρονη προβολή σε εσωτερικές κατηγορίες παιχνιδιών αλλά και την αρχική σελίδα, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.400.000 impressions.

Σε διάστημα ενός μόλις μήνα, η απόδοση των sponsored products σε ROAS έφτασε το 621% ενώ το συνολικό μερίδιο του brand στις σχετικές κατηγορίες αυξήθηκε κατά 5,38pp.

Brand Share
+5,38 pp
ROAS
+621%
Skroutz feed Posts Category Sponsorships Brand Discovery Ads Sponsored Products

Μίλα μαζί μας

Συχνές ερωτήσεις

  1. Γιατί να διαφημιστείς στο Skroutz;
    Το Skroutz είναι το #1 Marketplace στην Ελλάδα, με περισσότερες από 43 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα, από ανθρώπους που έχουν την πρόθεση να αγοράσουν προϊόντα. Δηλαδή, είναι έτοιμοι να ακούσουν ό,τι έχεις να τους πεις!
  2. Πώς μπορείς να ξεκινήσεις;
    Στη διαχειριστική μας πλατφόρμα μπορείς εύκολα να ενεργοποιήσεις την καμπάνια που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η εξειδικευμένη ομάδα Skroutz Advertising είναι στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, να βρείτε μαζί την κατάλληλη στρατηγική για τις ανάγκες του brand σου.
  3. Πού βλέπεις τα data & insights των καμπανιών σου;
    Στην διαχειριστική μας πλατφόρμα! Εκεί έχεις πρόσβαση σε real-time δεδομένα απόδοσης των καμπανιών, ώστε να γνωρίζεις εύκολα & γρήγορα την απόδοση κάθε ξεχωριστής ενέργειας.
Αν έχεις περισσότερες απορίες για τους τρόπους διαφήμισης επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]