What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
valantis315

Καλησπέρα. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, ο καφές βγαίνει νεροζουμι. Αναρωτιέμαι εάν η μηχανή εχει θέμα η αν αυτό είναι το πιο δυνατό που μπορεί να βγάλει. Έχω τον μύλο στη δεύτερη σκάλα και την ένταση στο μαξ και πάλι ο καφές βγαίνει νεροζουμι. Έχω αλλάξει 2 καφέδες. Έχω χαλάσει 1.5kg καφέ και ο καφές παραμένει τρομερά ελαφρύς σε σχέση με αυτούς που παραγγέλνω από έξω. Έχω συνηθίσει καφέ μεγάλης αλυσίδας όπου πήγα αγόρασα τον καφε από αυτή την αλυσίδα όπου παραγγέλνω και ο καφές όταν τον παίρνω πακέτο σε σχέση με αυτόν που βγάζει η μηχανή είναι μέρα με την νύχτα. Θεωρώ λογικό να έχει διαφορά καθώς η μια μηχανή είναι επαγγελματική ενώ η άλλη για οικιακή χρήση. Παρόλα αυτά η διαφορά είναι τεράστια. Η μηχανή δεν βγάζει την κρέμα που ανέμενα σε σχέση με βίντεο που έχω δει, αλλά και για να νιώσω ότι έχω πιει καφε θα πρέπει να κανω 5 καφέδες. Και η ερώτηση που θέλω να κανω είναι εσείς που έχετε την ίδια μηχανή έχετε συγκρίνει ποτε τον καφε που παράγει η μηχανή σε σχέση με τον καφε του coffeelab για παράδειγμα;

Username

1 Reply

nikgeg

Ή κάτι δεν κάνεις καλά ή η μηχανή σου έχει πρόβλημα. Σε εμένα και σε πολλούς άλλους το αποτέλεσμα είναι άριστο. Κοίτα να περιορίσεις τη δόση νερού στα 25-30 ml από 40ml που είναι η εργοστασιακή ρύθμιση. Επίσης θεωρώ υπερβολικό το max στη δόση. Είναι περίπου 15 gr καφέ όταν η προτεινόμενη δόση είναι 7,5-8

Username