What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Thanos_Kappas

Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ο αλεσμένος καφές από τη θέση fine, μπουκώνει στη μηχανή. Δεν βγαίνει δηλαδή νερουλός όπως θα περίμενα πριν το χακάρισμα αλλά το αντίθετο. Μήπως έχουν ενσωματώσει αυτή την αλλαγή και πλέον δεν χρειάζεται; Το ξέρει κάποιος θετικά αυτό;

Username

2 Replies

Dimitris_Kandil

εξαρταται απο την σπρεσσιερα που χρησιμοποιεις. Στη δικη μου (delongui Dedica) to 9 ειναι υπεραρκετο για εσπρεσσο. Θεωρω οτι και το 10 θα ειναι οκ αλλα στο 11 ή 12 θα μπουκωνει οπως λες. Οσο πιο λεπτοκομμενος ειναι τοσο δεν αφηνει το νερο να περναει αναμεσα. Γινεται σαν πουδρα και μπουκωνει. Αρα μαλλον δεν χρειαζοσουν το χακαρισμα, το αντιθετο μαλιστα, χρειαζεται να το βαζεις σε ποιο μικρη βαθμιδα. Δοκιμασε το 8 ή το 9 και βλεπεις.

Username
kranas

και εμένα το ίδιο. δεν τον έχω πειράξει και στη θέση fine μπουκωνει την μηχανή. βρήκες λυση;

1 Comment

Thanos_Kappas

Ναι, η σωστή θέση είναι ακριβώς τρία κλικ πριν το τέλος. Προφανώς έχει ενσωματωθεί η ρύθμιση στο νέο μοντέλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το άλεσμα και την τελική ποιότητα του καφέ (με μια οικονομική Delonghi ECP 31.21).

Username