ρε παιδιά νιώθω ότι στο αριστερό παπούτσι δεν μου είναι σταθερό στην φτέρνα κ νιώθω να μου γέρνει το πόδι προς τα μέσα κ να επιβαρύνετε ο αστράγαλος Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό;; Το δεξί πόδι το κρατάει σταθερό, μου χει κάνει τρομερή εντύπωση
See in detail the terms of use for the Product Questions
ρε παιδιά νιώθω ότι στο αριστερό παπούτσι δεν μου είναι σταθερό στην φτέρνα κ νιώθω να μου γέρνει το πόδι προς τα μέσα κ να επιβαρύνετε ο αστράγαλος Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό;; Το δεξί πόδι το κρατάει σταθερό, μου χει κάνει τρομερή εντύπωση
3 Replies
Ακριβώς αυτό!!!! Νόμιζα μάλιστα όταν τα πρωτοφόρεσα στη προπόνηση ότι κάτι συνέβαινε στο αριστερό μου παπούτσι και έγερνε προς τα μέσα και ήταν απίστευτα ενοχλητικό. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι είχα κάνει και πελματογράφημα προ 1 μηνός και επιπλέον ότι όχι μόνο με άλλη μάρκα παπουτσιών δεν έχω θέμα αλλά ούτε και με άλλα μοντέλα παπουτσιών της ίδιας εταιρείας την οποία και εμπιστεύομαι χρόνια. Σταμάτησα λοιπόν την προπόνηση τα έβγαλα και έψαξα, βγάζοντας μάλιστα και τους εσωτερικούς πάτους αλλά δεν βρήκα κάποιο ορατό ελάτωμα ή κάτι ξεχασμένο εσωτερικά. Το φόρεσα πάλι και συνέχισα την πορεία μου και σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης είχα αυτή την περιέργη αίσθηση νιώθοντας ασταθής στο αριστερό μου πόδι και πιό bouncy σε σχέση με το δεξί και δεν μπορούσα να χαλαρώσω. Έχω τρέξει έως τώρα με αυτά 160 χλμ και δεν έχει αλλάξει κάτι.