Σε τούβλο μπαίνει? Η θα έχω πρόβλημα?
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Σε τούβλο που το έβαλα ξεκόλλησε για πλάκα. Μετά από πολύ ψάξιμο, καθώς δεν είμαι καθόλου γνώστης με αυτά, βρήκα ότι θέλει να γίνει η διαδικασία με χημική αγκύρωση. Πήρα ντίζες δικές μου, οι βίδες που δίνει δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά και τελικά κατάφερε να ειναι σταθερό και λειτουργικό σε τούβλο. Το βήσμα που πήρα είναι το Bostik Den Braven Συγκολλητικό Χημικό Βύσμα.
4 Comments
Καλησπέρα, επειδή σκοπεύω να το βάλω και εγώ σε τούβλο με χημική αγκύρωση πως σου έχει φανεί με τον καιρό κρατάει; Και επίσης, χρησιμοποίησες τρυπητό χιτώνιο για να απλωθεί το χημικό βύσμα ή απλά το έβαλες στην τρύπα και μετά απευθείας την ντίζα;
Είναι πολύ σταθερό, το έχω πάνω από χρόνο τώρα. Διχτάκι δεν χρησιμοποίησα γιατί είδα ότι το υγρό που θα έβαζα μέσα στις τρύπες δεν θα διέφευγε, οπότε δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Το μόνο tip που μπορώ να δώσω είναι ότι από τη στιγμή που θα βάλεις το βύσμα πρέπει πολύ γρήγορα να βάλεις την ντίζα και να μην την πειράξεις καθόλου για να σταθεροποιηθεί.
Καλησπέρα, ξέρω ότι αυτα τα σχόλια είναι από το 2023 αλλά μήπως θυμάσαι τι ντιζες έβαλες? Τι μέγεθος? Ααα, και επίσης το χρησιμοποιείς ακόμα και σήμερα?
Εγώ έβαλα τσιμεντόβιδα με Διάμετρο M8 και Μήκος 110mm της fischer. Μια χαρά κρατάει ακόμα και σήμερα.