Χαράσεται εύκολα η επιφάνεια της εστίας;; Γενικά είστε ευχαριστημένοι σε σχέση με μία κεραμική;;
See in detail the terms of use for the Product Questions
4 Replies
Μετά από χρήση 18 μηνών, ναι, θέλει πολύ προσοχή, οπωσδήποτε να μη σου πέσει τίποτα πάνω, καθάρισμα μόνο με υγρό πιάτων και όχι σκληρά καθαριστικά ή σφουγγάρι από την σκληρή μεριά, αμέσως μετά το μαγείρεμα καθαρίζει πολύ εύκολα ...συμβουλή μην αφήνεις τον σύζυγο μόνο του να μαγειρεύει χωρίς επίβλεψη!
Αν την προσέχεις και δεν σέρνεις κατσαρόλες στην επιφάνεια,δεν χαράζεται.Δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε σχέση με μία κεραμική, ίσως είναι και πιο ανθεκτική. Καθαρίζεται εύκολα, χωρίς απορρυπαντικά. Την έχω 7 μήνες, δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.Είμαι ευχαριστημένη, βράζει πολύ γρήγορα. Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει να την αγοράσεις, αν αναζητούσα εστία, βάσει της εμπειρίας μου θα έπαιρνα την ίδια.
Όλα οι κεραμικές επιφάνειες χαράζονται, δεν υπάρχει κεραμική που δεν χαράζεται. Το πόσο χαράζεται είναι καθαρά θέμα προσοχής. Την καθαρίζω σαν να καθαρίζω τζάμι και είναι σε τρομερά καλή κατάσταση πλησιάζοντας τη 2ετία χρήσης της. Σε σχέση με την προηγούμενη μου μη επαγωγική κεραμική, θεωρώ πως αυτή είναι περισσότερο ανθεκτική. Όσο για τα πλεονεκτήματα της σε σχέση με μία απλή κεραμική, ισχύουν όσα σου είπε ο άλλος φίλος. Μετά την επαγωγική δεν ξαναγυρνάς ποτέ στις παλιές κουζίνες. Η εξοικονόμηση ενέργειας, η ταχύτητα και η ασφάλεια τους είναι μοναδική.
Δεν συγκρίνεται ο χρόνος μαγειρέματος της επαγωγικής με την επαγωγική. Για παράδειγμα, σκέψου ότι το νερό στην ταχύτητα boost, βράζει πιο γρήγορα από ότι στον βραστήρα. Μετά την χρήση επαγωγικής, η επιστροφή στην κλασική κεραμική είναι σαν να επιστρέφεις 200 χρόνια πίσω, και θα χρειαστείς υπομονή. Δυστυχώς το γυαλί της συγκεκριμένης επαγωγικής χαράσεται αρκετά εύκολα και επουδενί δεν πρέπει να καθαρίζεται με τη συρμάτινη πλευρά του σφουγγαριού κουζίνας. Κατά τα άλλα είναι εκπληκτική.