What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
malinki5-18

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγορασω τις συγκεκριμένες εστιες, αλλα δεν εχω ξαναμαγειρεψει ή ξαναδοκιμασει φαγητό από επαγωγικες. Αλλαζει πολύ η γεύση των φαγητων;

Username

5 Replies

Vagelis_Apostolakis

Δεν αλλαζει η γευση των φαγητων ειναι το ιδιο σαν να μαγειρευεις σε μια κανονικη εστια, αυτο που παιζει πολυ ρολο ομως στο να μαγειρευτει καλα το φαγητο σου και να ειναι ομοιομορφα μαγειρεμενο ειναι η ποιοτητα του σκευους που χρησιμοποιείς δηλαδη να εχει ομοιομορφη κατανομη θερμοτητας.

Username
marialelova

Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην γεύση, απλά να προσέχεις μη κάψεις το φαγητό, επειδή μαγειρεύει πολύ γρήγορα και μπορεί να σ΄αρπάξει_ τότε σίγουρα το φαγητό θα έχει γεύση.... κάρβουνου....Έχω τις εστίες 1 χρόνο, δεν θα γύριζα στις κεραμικές με τίποτα, σε γκάζι ίσως διότι πιστεύω ότι το φαγητό γίνεται πιο νόστιμο, αλλά λόγω ασφάλειας το σκεφτήκαμε πολύ και καταλήξαμε στις επαγωγικές...

1 Comment

Username
neitrona90

Κάθε μέρα μαγειρεύω και μπορώ να πω στη γεύση δεν αλλάζει τίποτα , απλά φαίνονται πολύ πιο γρήγορα όλα . Και εγώ στα τυφλά το πήρα και ειμαι πολύ ευχαριστημένη

1 Comment

Username
candlebox71

Η δική μου εμπειρία είναι απόλυτα θετική κλείνοντας 2 χρόνια που έχω επαγωγικές. Δεν έχω πρόβλημα ή διαφοροποίηση στο μαγείρεμα στη χύτρα που αναφέρει ο φίλος παρακάτω και έχουμε μαλιστα την ίδια, Tefal Clipso Minute Easy Perfect!
Τώρα σχετικά με τις γεύσεις. Η πηγή και ο τρόπος πρόκλησης θερμότητας στα σκεύη αλλάζει, όχι η συνταγή. Δεν βλέπω πραγματικά κανένα λόγο να αλλάξει η γεύση, στα δικά μας φαγητά δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Σημείωσε μόνο πως πρέπει να αλλάξεις τα μαγειρικά σου σκεύη αν δεν είναι κατάλληλα για επαγωγικές εστίες.

1 Comment

Username
djlevo7

Μπορείς να διαβάσεις την κριτική μου στα σχόλια του προϊόντος. καλό θα ήταν να το συζητήσεις και με άλλους. εμένα η εμπειρία μου δυστυχώς είναι πολύ αρνητική

1 Comment

Username