What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Konstantinos_Koulouris8746

Πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη ηλεκτροκόλληση. Η κόλληση σταματάει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα. Δεν με αφήνει να κάνω συνεχόμενο γαζί. Χρειάζεται να σηκώσω ελαφρώς το ηλεκτρόδιο και να το ξαναπατήσω για να ξεκινήσει ξανά. Χρησιμοποιώ ηλεκτρόδιο 2.5 κοινό και έχω δοκιμάσει σε αρκετό εύρος αμπέρ. Τι μπορεί να φταίει; Έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο σε εσάς;

Username

3 Replies

Τελικά η ηλεκτροκόλληση αντικαταστάθηκε από την αντιπροσωπεία. Η καινούργια που έστειλαν είναι πολύ καλή χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Username
voulis0122

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν και την έχω χρόνια. Το σύνηθες που δουλεύω είναι 2,5 και για αρκετή ώρα, έχω φτάσει να δουλέψω 4 και δεν αντιμετώπισα και εκεί κάτι.

Username
steletos_ioannis

Η συγκεκριμένη μηχανή το 2.5 ηλεκτρόδιο θέλει από 90αμπερ μέχρι 120 το ότι σταματάει μου φαίνεται περίεργο και κολλημένο κάτω να το έχεις δεν πρέπει να σταματάει

2 Comments

Ακόμα και με 130 αμπέρ παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Μίλησα με το κατάστημα που το αγόρασα και προφανώς μου είπαν πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό και ότι μπορώ να το στείλω πίσω για αντικατάσταση. Πρέπει να έπεσα σε ελλατωματικη. Έχεις την ίδια ηλεκτροκόλληση; Ποια η άποψη σου από τη μέχρι τώρα χρήση της;

steletos_ioannis

Για ερασιτεχνική χρήση κάνει μια χαρά την δουλειά της και με το παραπάνω

Username