Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Konstantinos_Koulouris8746

Πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη ηλεκτροκόλληση. Η κόλληση σταματάει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα. Δεν με αφήνει να κάνω συνεχόμενο γαζί. Χρειάζεται να σηκώσω ελαφρώς το ηλεκτρόδιο και να το ξαναπατήσω για να ξεκινήσει ξανά. Χρησιμοποιώ ηλεκτρόδιο 2.5 κοινό και έχω δοκιμάσει σε αρκετό εύρος αμπέρ. Τι μπορεί να φταίει; Έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο σε εσάς;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Τελικά η ηλεκτροκόλληση αντικαταστάθηκε από την αντιπροσωπεία. Η καινούργια που έστειλαν είναι πολύ καλή χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Όνομα χρήστη
voulis0122

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν και την έχω χρόνια. Το σύνηθες που δουλεύω είναι 2,5 και για αρκετή ώρα, έχω φτάσει να δουλέψω 4 και δεν αντιμετώπισα και εκεί κάτι.

Όνομα χρήστη
steletos_ioannis

Η συγκεκριμένη μηχανή το 2.5 ηλεκτρόδιο θέλει από 90αμπερ μέχρι 120 το ότι σταματάει μου φαίνεται περίεργο και κολλημένο κάτω να το έχεις δεν πρέπει να σταματάει

2 Σχόλια

Ακόμα και με 130 αμπέρ παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Μίλησα με το κατάστημα που το αγόρασα και προφανώς μου είπαν πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό και ότι μπορώ να το στείλω πίσω για αντικατάσταση. Πρέπει να έπεσα σε ελλατωματικη. Έχεις την ίδια ηλεκτροκόλληση; Ποια η άποψη σου από τη μέχρι τώρα χρήση της;

steletos_ioannis

Για ερασιτεχνική χρήση κάνει μια χαρά την δουλειά της και με το παραπάνω

Όνομα χρήστη