What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

5 Replies

Belis Dimitris

Ακούω ράδιο, αλλά το αν είναι ωραία ή όχι είναι και λίγο υποκειμενικό... Μιλάμε για ακουστικό μόνο στο ένα αυτί, άρα δεν είναι στέρεο! Αν δεν σε νοιάζει αυτό, είναι τέλειο! Εμένα μου αρκεί που ακούω από το ένα αυτί (με βολεύει κιόλας!). Αγόρασα ένα για εμένα και μετά αγόρασα και άλλα 3 για τις κοπέλες στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας!

1 Comment

ostvarivanje

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι, για τηλεφωνικό κέντρο μια χαρά βολεύει το συγκεκριμένο ακουστικό. Προς το παρόν έχω το voyager edge και πραγματικά έχω βολευτεί γιατί δε χρειάζεται να βάζω και να βγάζω αν θέλω να κάνω κλήση στην άλλη συσκευή και έλεγα μήπως να πήγαινα σε αυτό, όχι για να αχρηστεύσω αυτό που έχω άλλα να το έχω ως backup σε περίπτωση που ξεμείνω από μπαταρία.

Username
Evagelia_S

Ναι, μια χαρά είναι και η μουσική και η ομιλία με το ακουστικό αυτο. Και έχει και καλή διάρκεια μπαταρίας.

1 Comment

ostvarivanje

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Ρώτησα για μουσική με το συγκεκριμένο γιατί έχω καταβολευτεί με τα plantronics και με τη σύνδεση σε δύο κινητά. Τέλος πάντων, ακόμα υπό σκέψη είμαι.

Username
grgalaxian

Ναι, αλλά δεν το συνιστώ. Προτιμότερο να πάρεις ένα ζεύγος bluetooth ακουστικών...

Username
apobaldi

Μπορείς αλλά δεν σημαίνει και ότι πρέπει... Μονοφωνικό ακουστικό για ομιλία κατά βάση.

Username
Makis_Karlos

Ναι. Ότι περιμένεις από ένα μονό ακουστικό. Έχει καλή ποιότητα πάντως

Username