Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Mike_f42

Υπάρχουν διαφορες λύσεις
1 ψηλωστε την καμινάδα
2 βάλτε ένα ειδικό καπέλο που γυρίζει αντίθετα απ την φορά του ανέμου και δημιουργεί μια σχετική υπόθεση
3 τα μπουρια της σούπας δεν πρέπει ν σχηματίζουν πάνω από 2 γωνιες 45 μοιρών. Εάν συμβαίνει αυτό τότε πρέπει να αλλάξετε καπως την τοποθέτηση. Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία διότι ότι σας γράφω βασίζεται στην παρατήρηση και στην εμπειρία μου.

Όνομα χρήστη
Mike_f42

Όταν φυσαει δεν καπνίζει καθολου. Αλλά όσον αφορά τον καπνό δεν εχειωνα κανει η εκάστοτε η οποιαδήποτε σομπα αλλα τα μπουρια η τοποθέτηση τους καθώς και οι γωνίες που πρέπει η δεν πρέπει να σχηματίζουν. Υπάρχουν οι οδηγίες στο manual. Προσωπικά μου καπνίζει μόνο όταν ανάψω τον απορροφητηρα η όταν την ανοίγω με τελείως ανοιχτό το πορτάκι για να τη σκαλίζω. Για να μην συμβαίνουν ολα τα παραπανω ανοίγω λιγο ένα παράθυρο και τέλος..

Όνομα χρήστη
Chrstakis_Valanidis

Μπορεί για πολλούς λόγους. 1: Η καμινάδα πρέπει να είναι ενάμιση τουλάχιστον μέτρο πάνω από την ταράτσα και ενα μέτρο πάνω από το ποιο ψηλό σημείο αν είναι κεραμοσκεπή
2: Θέλει αντιανεμικό καπέλο η Η στο τέλος 3: Οπωσδήποτε είσοδο φρέσκου αέρα μέσα στο σπίτι

Όνομα χρήστη