What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
cyandragon20

Σκεφτομαι να τον συνδυασω με τα Dali Oberon 7. Επειδη ειμαι γενικα ασχετος στο θεμα ηχου , γνωριζει καποιος αν ειναι καλος συνδυασμος? Θα ενοχλω αρκετα την γειτονια? Η χρηση που σκοπευω να τους κανω ειναι για μουσικη (κυριως ηλεκτρονικη) και για ταινιες. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Username

1 Reply

eurodance

Φίλε μου τα ηχεία που έχεις πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να συνδυαστούν με έναν ενισχυτή άλλης κατηγορίας.

12 Comments

eurodance

Το πιο σημαντικό είναι τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις...

eurodance

Ο Yamaha δεν σου κάνει σίγουρα. Κοίτα για κάποιον Marantz, Denon. Όχι ότι δεν είναι καλός ο 202 απλά τα ηχεία σου θα παίξουν στη μέση

cyandragon20

Τι πρεπει να κοιταξω στα χαρακτηριστικα του ενισχυτη?

Menelaos_Ps

Καλημέρα φίλε μου. Τα ηχεία που σκέφτεσαι είναι παρα πολύ καλά και χρειάζονται ρεύματα. Όχι watt. Τα βατ στα χαρτιά είναι για εμπορικούς λόγους. Ο ενισχυτης αυτός για τα λεφτά του είναι καλός μέχρι ηχεια των 200ε.Τωρα αν θες στα 300 έως 400 για να δουλέψουν τα Dali 7 και θες Υamaha από ράδιο ενισχυτές rn 602 και πάνω και από ολοκληρωμένο δικαναλο τη σειρά As 501η ακόμα καλύτερα As 701 της yamaha που με τα dali συνήθως είναι πάρα πολύ καλός συνδυασμός. Δυστυχώς έχεις πολύ καλά ηχεια και για να δικαιωθείςπρέπει να πάρεις καλό ενισχυτή για να δικαιωθεί και να αποδώσουν τα ηχεία σου αυτό που πρέπει. Πίστεψε με κάθε αρχή και δύσκολη. Εγω τον είχα αυτόν τον πούλησα και έφτασα στο σημείο να αλλάξω 4 yamaha μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω. Είναι λίγο άτιμο αυτό χόμπι. Να κάνεις έρευνα και να προσέχεις για να μην ξόδευεσε άδικα.

eurodance

Τα είπε όλα ο Μενέλαος. Απλά τα πράγματα. R-N803D, A-S701, A-S801, DRA-800H, AXR100D...

cyandragon20

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.Απ'οτι βλεπω μαλλον θα μαζεψω λιγα λεφτα ακομα και θα παω για τον Yamaha R-N803D.
Τελευταια ερωτηση: με αυτον τον ενισχυτη (Yamaha R-N803D) και τα Dali Oberon 7 θα εχω δυνατο και καθαρο ηχο? Θα μπορω να κανω παρτη και να ενοχλω την γειτονια?

Menelaos_Ps

Eννοειτε ότι είναι πολύ καλός συνδυασμός και ο συγκριμενος είναι αρκετά ρευματοφορος και με πολύ καλές κριτικές. Καλό ταίριασμα με τα oberon 7.Τωρα όσο αφορά πάρτι και γείτονες είναι σχετικό. Ο οικιακός ήχος είναι για να ευχάριστωμαστε τη μουσική μας αν θέλεις πάρτυ και γκάζια πάρε ένα τελικό και 2 ηχεια επαγγελματικά. Όσο για τους γείτονες ανάλογα που μένεις και το ποσό δυνατά θες να ακούς. Έχεις παρά πολύ καλά ηχεια που πίστεψε με το σημαντικό στο hifi είναι τα ηχεία. Κάνε την αρχή με τον συγκεκριμένο και μελλοντικά ξαναβλεπεις. Πάντως θα μείνεις ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και πίστεψε με φτάνεις στη διαδικασία να δώσεις 800 περίπου ευρω για ενισχυτή σκέψου αν δεν ικανοποιηθείςπλήρως τι θα παθαίνεις αν επέλεγες ένα entry level μοντέλο όπως o rs 202d.Τωρα πας από golf σε audi ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμό. Γι αυτό καμία φορά η αναμονή και το μάζεμα χρημάτων είναι καλύτερο. Δεν βγαίνουν και εύκολα και να κάνουμε και την τρέλα μας που καμιά φορά δεν ευχαριστιομαστε με το αποτέλεσμα. Ότι χρειαστείς ενημέρωσε είμαστε εδώ να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Καλές ακροάσεις.

cyandragon20

Ευχαριστω παιδια , με βοηθησατε πολυ. Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις μολις τον παρω!

Menelaos_Ps

Nα σαι καλά φίλε μου έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή. Θα το ευχαριστηθείς. Καλές ακροάσεις και περιμένουμε εντυπώσεις.

Username