Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
prokopis_tom

Η Apple πόσα χρόνια υποστηρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις; Το 6s είναι ήδη 5 ετών. Θα πάρει άλλη αναβάθμιση;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

To 6s δε νομίζω ότι θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Η Apple στήριζε τα κινητά της 4 χρόνια και τώρα τελευταία πήγε στα 5. Δε νομίζω να πάρει άλλη αναβάθμιση. Βέβαια κανείς δεν ξέρει, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το τραβήξουν άλλο.

4 Σχόλια

Christina.M

Καλησπέρα σας, το 6s plus που δεν θα αναβαθμίζεται πλέον αυτο τι προβλήματα μπορεί αυτό να προκαλέσει στο κινητό?

pl.

Έχεις καθόλου ακουστά το battery gate; Αυτό είναι ένα σκάνδαλο που προκάλεσε η Apple σε παλιές συσκευές της, μετά από μία συγκεκριμένη έκδοση iOS τις έκανε πιο αργές. Ο λόγος ήταν για να πάνε οι καταναλωτές να αγοράσουν νεότερη συσκευή. Δε προτείνω το 6s Plus!

anna.xmas

Αν πάρω το iPhone 6s (όχι το plus) θα συμβεί το ίδιο μ το iphone 6s plus??? Σκέφτομαι ν το πάρω αλλά δν ξέρω αν θα το υποστηρίζει για αρκετό καιρό ακόμα η apple.....

jophiel

Δε συμφέρει σε καμία περίπτωση να πας σε iphone 6s. Μιλαμε για μοντέλο του 2015... Εντάξει, είναι αρχαίο για τα δεδομένα της τεχνολογίας. Οι αναβαθμίσεις θα σταματήσουν σύντομα. Τουλάχιστον στο iphone 8 θα πήγαινα...

Όνομα χρήστη