What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
prokopis_tom

Η Apple πόσα χρόνια υποστηρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις; Το 6s είναι ήδη 5 ετών. Θα πάρει άλλη αναβάθμιση;

Username

1 Reply

jophiel

To 6s δε νομίζω ότι θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Η Apple στήριζε τα κινητά της 4 χρόνια και τώρα τελευταία πήγε στα 5. Δε νομίζω να πάρει άλλη αναβάθμιση. Βέβαια κανείς δεν ξέρει, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το τραβήξουν άλλο.

4 Comments

Christina.M

Καλησπέρα σας, το 6s plus που δεν θα αναβαθμίζεται πλέον αυτο τι προβλήματα μπορεί αυτό να προκαλέσει στο κινητό?

pl.

Έχεις καθόλου ακουστά το battery gate; Αυτό είναι ένα σκάνδαλο που προκάλεσε η Apple σε παλιές συσκευές της, μετά από μία συγκεκριμένη έκδοση iOS τις έκανε πιο αργές. Ο λόγος ήταν για να πάνε οι καταναλωτές να αγοράσουν νεότερη συσκευή. Δε προτείνω το 6s Plus!

anna.xmas

Αν πάρω το iPhone 6s (όχι το plus) θα συμβεί το ίδιο μ το iphone 6s plus??? Σκέφτομαι ν το πάρω αλλά δν ξέρω αν θα το υποστηρίζει για αρκετό καιρό ακόμα η apple.....

jophiel

Δε συμφέρει σε καμία περίπτωση να πας σε iphone 6s. Μιλαμε για μοντέλο του 2015... Εντάξει, είναι αρχαίο για τα δεδομένα της τεχνολογίας. Οι αναβαθμίσεις θα σταματήσουν σύντομα. Τουλάχιστον στο iphone 8 θα πήγαινα...

Username