Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
the_new_classic

Ρε παιδιά έχω το συγκεκριμένο 2,5 μήνες περίπου στην έκδοση με τα 128GB το χρυσοπλήρωσα κιόλας, και κάθε φορά που ζεσταίνεται στο ελάχιστο η οθόνη σβήνει (blackout) και για να καταφέρω να την ανοίξω πάλι πρέπει να κάνω hard reset τουλάχιστον 5-6 φορές το κινητό γιατί με την πρώτη δεν δουλεύει, τι παίζει ξέρει κανένας;;; Έχω ρωτήσει 7 άτομα με την ίδια συσκευή και οι 4 μου είπαν ότι έχουν το ίδιο θέμα. ????

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

kostantinos_Vlastos

Το 6s το είχα κ ήταν σούπερ φίλε. Το έχουνε πάρει εκατομμύρια μέχρι τώρα για να το χαρακτηρίσεις προβληματικό. απλά να ξέρεις ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν κάποια προβλήματα. Ίσως το κινητό σου να ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν ξέρω. Με αυτά που λες μου δείχνει ότι έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα η ίσως είναι θέμα μπαταρίας. Πήγαινε σε ένα κατάστημα επίσημο να το τσεκαρουν. Λογικά είναι θέμα αλλαγής μπαταρίας. Θα σου είναι καινούργιο μετά.

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

the_new_classic

Όχι όχι, 2,5 μήνες το έχω, το γράφω και πάνω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Όνομα χρήστη
jophiel

Το είχα για 2,5 χρόνια.Δε μου έβγαλε ποτε το παραμικρό. Καταρχήν μην κανείς το λάθος να θεωρείς οτι οι δικοί σου γνωστοί με 6s είναι ενα χαρακτηριστικό δείγμα. Τα 6-7ατομα δεν είναι τίποτα μπροστά στα εκατομμύρια που πήραν το κινητό. Επιπλέον, δεν βλέπω να το γράφουν στις κριτικες του προϊόντος. Θα πήγαιναν στο service να το δουν...

Εκτός και αν παίζεις βαριά παιχνίδια με το κινητό στη πρίζα ή κανεις κάτι που ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία. Όχι με μια απλή αύξηση θερμοκρασιας, όπως γραφείς.

Αυτό το κανουν όλα τα κινητά για να προστατευτούν απο βλάβη λόγω υπερθέρμανση ως τελευταια λύση. Όχι οταν ζεσταινονται λίγο.

3 Σχόλια

the_new_classic

Το "7 άτομα" που έγραψα προφανώς και ήταν απλά ένα παράδειγμα, και δεν βγάζω άποψη από αυτό, πάντως στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά βίντεο που δίνουν λύσεις για αυτό το πρόβλημα, καθώς είναι γνωστό, αλλά τίποτα δεν δούλεψε για εμένα, για αυτό ήρθα εδώ για καμιά συμβουλή/άποψη. Η χρήση που το κάνω είναι σχετικά μηδαμινή γι'αυτό κιόλας έμεινα άναυδος όταν έβγαλε αυτό το "πρόβλημα". Τώρα όσον αφορά το service, το σκέφτηκα και εγώ αλλά αν είναι να μου πάρουν τα μισά από αυτά που έδωσα, καλύτερα να μείνει στο συρτάρι.

Aja_Aja

Πρέπει να το πας για service εντός εγγυησης

Όνομα χρήστη