Αξίζει να αγοράσω το iphone 6s το 2019 ? Ξέρω είναι λίγο παλιό αλλά όλοι μου λένε πως αξίζει τεράστια ! Και αν το πάρω πόσα χρόνια θα αντέξει;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αξίζει να αγοράσω το iphone 6s το 2019 ? Ξέρω είναι λίγο παλιό αλλά όλοι μου λένε πως αξίζει τεράστια ! Και αν το πάρω πόσα χρόνια θα αντέξει;
2 Απαντήσεις
Εντάξει σαν συσκευή στην ηλικία του δεν ξέρω και α πόσο αξίζει για αγορά γιατί θα εχει αναβαθμισεις για κανένα χρόνο ακόμα αυτό σημαίνει κενά ασφαλείας κ πάει λέγοντας. Τώρα αν το θες για μια συσκευή απλά να σε εξυπηρετεί το είχα κ το μετάνιωσα που το έδωσα. Αν μπορείς να μαζέψεις λίγα φράγκα παραπανω, πας στο se 2020 κ έχεις μια συσκευή με υποστήριξη τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμη κ 5 σκάλες ποιο ανώτερο. Μπαίνεις σε άλλο επίπεδο.
1 με 1,5 χρόνο. Εϊναι καλό για την ηλικία του, αλλά βγήκε το 2015. Δεν είναι παλιό... ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ για τα δεδομένα της τεχνολογίας. Αν δεν ήταν η Apple να το στηρίζει μέχρι σήμερα θα είχε περάσει στην ιστορία προ πολλού. Το θέμα με όλα τα κινητά είναι ότι περιέχουν πάρα πολλές προσωπικές μας πληροφορίες. Κατά καιρούς ανακαλύπτονται κενά ασφαλείας, το οποία καλύπτονται με αναβαθμίσεις λειτουργικού. Χωρίς αυτές τις αναβαθμίσεις το κινητό είναι έρμαιο κάθε κακόβουλου λογισμικού. Στο iphone 6s οι αναβαθμίσεις σταμάτησαν φέτος (με την τρέχουσα πολιτική αναβαθμίσεων της Apple). Μπορεί να πάρει άλλη μία αναβάθμιση του χρόνου... Ίσως...
Σε κάθε περίπτωση, χωρίς αναβαθμίσεις, δε συνιστώ να το χρησιμοποιήσει κάποιος.