Μια ερώτηση, τι συμφέρει να πάρω ps4 slim ps5 slim ή (ps5 μεταχειρισμενο); Το ps4 παίζει όλα τα παιχνίδια του 5 και γενικά υπάρχουν πολλές αισθητές διάφορες του 5 με του 4; Γιατί και η τιμή είναι πολύ διαφορετική. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μια ερώτηση, τι συμφέρει να πάρω ps4 slim ps5 slim ή (ps5 μεταχειρισμενο); Το ps4 παίζει όλα τα παιχνίδια του 5 και γενικά υπάρχουν πολλές αισθητές διάφορες του 5 με του 4; Γιατί και η τιμή είναι πολύ διαφορετική. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει.
1 Απάντηση
Προφανώς και υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το PS5 αλλά το PS4 αυτήν την στιγμή που είναι στα 200€ αξίζει να το αγοράσεις άμα δεν έχεις 500€ να δώσεις στο PS5. Επίσης για το PS4 όλα τα παιχνίδια μπορείς να τα αγοράσεις πάρα πολύ φθηνά ενώ στο PS5 ακόμα πηγαίνουν πολύ ακριβά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή κονσόλα άμα θέλεις να κάνεις Casual Gaming γιατί και τα γραφικά και τα fps είναι ικανοποιητικά. Εγώ πάντως στα όλα αυτά επειδή τις έχω και τις 5 κονσόλες και έτυχε να δω αυτήν την προσφορά του PS4 και έπρεπε να αναφέρω το ποσό αξίζει εν έτη 2024 στα 200€ το PS4. Ελπίζω να βοήθησα!
2 Σχόλια
Ναι ακριβώς αυτά που ήθελα να μάθω ευχαριστώ πολύ!
Να είσαι καλά φίλε μου.