Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nicholas_markopoulos

Έχω 2 ερωτήσεις για τους κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας. 1ον το backplate είναι μεταλλικό ή απλά είναι η συνέχεια του πλαστικού καλύμματος των ανεμιστήρων και υπάρχει απλά για ομορφιά? δηλαδή αν βγάλω την ψύκτρα και τους ανεμιστήρες μπορώ να κρατήσω το backplate ή όχι? 2ον μπορώ να την υπερχρονίσω στα επίπεδα της G1 ή και περισσότερο μέσα από λογισμικό της? Οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος δεν με ενδιαφέρουν διότι θα τη βάλω στο waterloop μου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορώ να τη φέρω στα επίπεδα της G1 χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τη διαφορά τους. Με άλλα λόγια την έχει υπερχρονίσει κάποιος κι αν ναι έως που? Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

purple

Το backplate είναι πλαστικό. Είναι στερεωμένο σε 8 σημεία. 6 βίδες και δύο αρσενικά πιν τα οποία μπαίνουν στις αντίστοιχες οπές στα άλλο πλαστικό κομμάτι το οποίο στεγάζει τους ανεμιστήρες. Οι 2 βίδες περνάνε στην άλλη πλευρά της πλακέτας και στερεώνουν επίσης την μικρή ψύκτρα των vrm. Οι άλλες 4 βίδες περνάνε στην άλλη πλευρά της πλακέτας και συγκρατούν την ψύκτρα της κάρτας. Αν βγάλεις τους ανεμιστήρες και την ψύκτρα και κρατήσεις το backplate, να ξέρεις ότι θα προεξέχει αρκετά από το pcb το οποίο είναι μικρότερο και ίσως χρειαστεί να κόψεις το backplate για αισθητικούς λόγους. Αν καταφέρεις και βιδώσεις το waterblock σου με τις υπάρχουσες βίδες, τότε το backplate θα έχει τέλεια στήριξη. Αλλά το βρίσκω απίθανο αφού το waterblock θα έχει το δικό του μηχανισμό στήριξης. Αλλιώς υπάρχουν και οι 2 ακριανές που το συγκρατούν, αυτές που βιδώνουν την ψύκτρα των vrm. Για overclock δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ούτε καν το έχω αγγίξει. Έχω ήδη αρκετά nvidia kernel crashes να μου σπάνε την ψυχολογία και δεν ψάχνω για περαιτέρω μπελάδες.

1 Σχόλιο

nicholas_markopoulos

Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Τελικά λόγω τιμής και διαθεσιμότητας κατέληξα στην msi gaming x που βρήκα στα 250€ που είναι μακράν καλύτερη. Όλα είναι θέμα τιμής, αν μπορούσα να πάρω την gigabyte στα 220€ θα την προτιμούσα αλλά στα 250€ όχι.

Όνομα χρήστη