Μπορεί κανείς να μου πει αν θα έχω τρελή διαφορά με την 6gb αντί για αυτή των 3gb? Τη θέλω για παιχνίδια όπως league of legends kai fortnite. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα το εκτιμούσα.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί κανείς να μου πει αν θα έχω τρελή διαφορά με την 6gb αντί για αυτή των 3gb? Τη θέλω για παιχνίδια όπως league of legends kai fortnite. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα το εκτιμούσα.
1 Απάντηση
Θα δεις μεγάλη διαφορά εάν έχεις και κάποιο monitor με αρκετά μεγάλη ανάλυση φάση 1440p+
Τότε θα χρειαστείς τα 6GB..
Τώρα όμως για το LoL είναι Overkill αλλά αφού παίζεις και Fortnite είσαι κομπλέ..
Εγώ θα σου πρότεινα να πας για την 6GB διότι δεν θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον από καινούργια παιχνίδια..
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα παίξεις οπότε εάν έχεις τα οικονομικά και θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε την 6GB και θα είσαι κομπλέ για χρόνια.
Όλα τα καινούργια Triple AAA παιχνίδια ζητάν μέχρι και 4GB VRAM.
Πες μου τι monitor έχεις καλύτερα γιατί αν έχεις μικρό monitor 720p ή 1080p και είσαι σε σφιχτό budget τότε πας στην 3GB και τελειώνει το θέμα.
1 Σχόλιο
Η αλήθεια είναι ότι δεν εχώ ακόμα monitor τώρα θα τα αγοράσω όλα, σκεύτομαι να πάρω για το Asus VP247T. Επίσης θα πάρω 16 gb ram και απότι ξέρω η ram βοηθάει την κάρτα γραφικών όταν δεν έχει χωρητικότητα. Πες μου αν κάνω λάθος για να μην έχω πρόβλημα σε αυτό το θέμα