Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kill_bill_83

καλησπερα σε ολους,αγορασα τον αφυγραντηρα λογω τον κριτικων και λογω οτι στο σπιτι επικρατουν χαμηλες θερμοκρασιας,το θεμα ειναι οταν λειτουργει το σπιτι παγωνει σε αντιθεση με τα σχολια οτι ανεβαινει η θερμοκρασια δωματιου 2-3 βαθμους,πηρα την αντιπροσωπια κ μου ειπε οτι δεν εχει καποιο θεμα ο αφυγραντηρας.Εχει καποιος το ιδιο θεμα?τι ισχυει τελικα,ετσι λειτουργει γενικως?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

markos.stefanidis

Kill_bill_83 αν έχεις τον αφυγραντήρα κοντά στον θερμοστάτη του σπιτιού φυσικό είναι να ανεβάσει εκεί την θερμοκρασία του αέρα και ο θερμοστάτης να κλείσει,οπότε δεν δουλεύουν τα καλοριφέρ και μένει μόνος του ο αφυγραντηρας!Αναμενόμενο να κρυώσει το σπίτι με κλειστά καλοριφέρ!!Σε συνδυασμό με πηγές θερμότητας βοηθάει την συνολική θερμοκρασία αλλιώς είναι ελάχιστη η αισθητή διάφορα τουλάχιστον σε νούμερα γιατί σε υγρασία αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την θερμοκρασία...

Όνομα χρήστη
pow_er

Εγώ που τον είχα πάρει έβγαζε χλιαρό αέρα αλλά να ανεβάσει θερμοκρασία το πολύ 1 βαθμό όταν είναι στη 2η 3 σκάλα.Ειναι συγουρα ότι βγάζει χλιαρό αέρα.Αν δεν βγάζει χλιαρό η ζεστό αέρα αλλά κρύο αέρα ,λογικό να κρυώσει το σπίτι. Αλλά όλοι οι αφυγραντήρες με ζεόλιθου βγάζουν ζεστό η χλιαρό αέρα άρα να κρυώνουν το σπίτι δύσκολο.Χωρια που η μείωση της υγρασίας δημιουργεί πιο ανετη ατμόσφαιρα στην ίδια θερμοκρασία.

Όνομα χρήστη