What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

2 Comments

Billykal_Billykal

Καλησπέρα lamargos@, γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω το stick στην Τv(οχι smart) στο εξοχικό μου και να δουλέψει με δεδομένα, έτσι ώστε να μπορώ να δω Netflix?. Επίσης επειδή και από την κριτική σου φαίνεται να γνωρίζεις κάποια πράγματα, είναι καλυτέρα να πάρω αυτό η το Chromecast? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

lamargos

Λογικά θα δουλέψει με δεδομένα αφού θα συνδέεται μέσω WiFi hot spot. Το fire tv βλέπει WiFi και δεν αντιλαμβάνεται εάν το Ίντερνετ προέρχεται από σταθερή γραμμή ή 4G. Το chromecast από όσα γνωρίζω είναι κάτι το διαφορετικό, ουσιαστικά κανείς mirroring πχ το κινητό σου στην τηλεόραση μέσω αυτού. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει και στο fire tv για Android συσκευές. Αλλά το chromecast δεν είναι Android tv box. Το fire tv είναι. Λειτουργεί χωρίς να απαιτεί κινητό ή ταμπλετ. Εξαρτάται τι θέλεις. Εγώ να φανταστείς το πήρα μαζί μου στις διακοπές και το έβαλα στην τηλεόραση του ξενοδοχείου και το χρησιμοποίησα για να βλέπω Netflix χωρίς το παραμικρό θέμα. Πιστεύω ότι έχει περισσότερες δυνατότητες από το chromecast.

Username