Τι να προσέξω
- Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
- Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
- Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
- Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Σχόλια
Καλησπέρα lamargos@, γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω το stick στην Τv(οχι smart) στο εξοχικό μου και να δουλέψει με δεδομένα, έτσι ώστε να μπορώ να δω Netflix?. Επίσης επειδή και από την κριτική σου φαίνεται να γνωρίζεις κάποια πράγματα, είναι καλυτέρα να πάρω αυτό η το Chromecast? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Λογικά θα δουλέψει με δεδομένα αφού θα συνδέεται μέσω WiFi hot spot. Το fire tv βλέπει WiFi και δεν αντιλαμβάνεται εάν το Ίντερνετ προέρχεται από σταθερή γραμμή ή 4G. Το chromecast από όσα γνωρίζω είναι κάτι το διαφορετικό, ουσιαστικά κανείς mirroring πχ το κινητό σου στην τηλεόραση μέσω αυτού. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει και στο fire tv για Android συσκευές. Αλλά το chromecast δεν είναι Android tv box. Το fire tv είναι. Λειτουργεί χωρίς να απαιτεί κινητό ή ταμπλετ. Εξαρτάται τι θέλεις. Εγώ να φανταστείς το πήρα μαζί μου στις διακοπές και το έβαλα στην τηλεόραση του ξενοδοχείου και το χρησιμοποίησα για να βλέπω Netflix χωρίς το παραμικρό θέμα. Πιστεύω ότι έχει περισσότερες δυνατότητες από το chromecast.