Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Δήμητρα...

Σκεφτομαι να το αγορασω επειδη εχει την στηριξη στην πλατη. Αλλα μπορει τελικα να κατσει καποιος ανετα προς τα πισω η ειναι επικινδυνο? Ειναι ανετο γενικα το καθισμα του? Το οτι ειναι αναδιπλουμενο ποδηλατο μηπως δεν ειναι σταθερο οσο ενα μη αναδιπλουμενο? Για ποσα κιλα ανθρωπο κανει?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

tsampafonet

ναι μπορείς να ακουμπάς άνετα πίσω στην πλάτη. Μην φανταστείς ότι σε αφήνει να γέρνεις προς τα πίσω, αντιθέτως είναι αρκετά όρθια. Από το ένα πλάι η πλάτη του καθίσματος έχει μεγαλύτερα "μπόσικα", οπότε δεν είναι εντελώς ίσιο ως προς την σέλα, ειδικά όταν βάζεις βάρος προς τα πίσω με την πλάτη σου. Το κάθισμα γενικώς είναι άνετο (έχω κάτσει σε πολύ χειρότερα ποδήλατα). Είναι απολύτως σταθερό παρά την αναδίπλωση. Είναι για 100kg, το λέει και στα μαγαζιά που το πουλάνε. Αν χρησιμοποιηθεί αρκετή ώρα, κάνει ένα γκρουκ γκρουκ ο μηχανισμός, δεν ξέρω αν αφορά το δικό μου ή γενικότερα ζορίζεται...

4 Σχόλια

Δήμητρα...

Σε ευχαριστω πολυ. Θελω να παρω ενα ποδηλατο και το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ξερω πως μετα απο λιγα λεπτα δημιουργειται μουδιασμα και πονος στην περιοχη της σελας. Το ξερω απο παλιο ποδηλατο που ειχα. Και σκεφτηκα οτι αυτο επειδη εχει την πλατη ισως θα βοηθαει στο να μην ποναω αφου θα ακουμπαω λιγο πισω. Αλλα μετα σκεφτηκα μηπως δεν θα ναι σταθερο και μηπως κανει καμμια "σουζα" ακουμπωντας πισω. Πιο πολυ γιαυτο το κοιταω λογω οτι εχει πλατη . Αλλιως βρισκω και φθηνοτερο. Ο θορυβος που λες ελπιζω να μην ειναι απο το μεταλλο γιατι αυτο θα πει πως δενε χει αντοχη ο σκελετος.

tsampafonet

το πήρες τελικά? Εγώ συνεχίζω να το λιώνω ανά διαστήματα (όταν δεν έχει καλό καιρό και δεν μπορώ να κάνω δραστηριότητες έξω), και επίσης συνεχίζει το γκρουκ - γκρουκ που λέω όταν ζορίζεται... χωρίς όμως να κάνει κάποιο άλλο θέμα. Τελικά και στην σέλα του έχω καθιερώσει να βάζω μαξιλαράκια, δεν την αντέχω - το μούδιασμα που είπες...

Δήμητρα...

Ναι το πηρα και κανει και σε μενα θορυβο στο σημειο του πενταλ ο μηχανισμος. Δεν νομιζω οτι ειναι ομως επειδη ζοριζεται. Εγω στην σελα του αντεχω 15 λεπτα και μετα αρχιζει το μουδιασμα. Εχει σκληρη σελα αλλα και να ειχε μαλακη παλι μαλλον θα μουδιαζα. Στο θεμα αντιστασης σε ποιο επιπεδο το κανεις? Δεν εχει και μεγαλη αντισταση παντως. Και στο 8 επιπεδο δεν ειναι και τρομερα μεγαλη η αντισταση του. Για καποιον πολυ γυμνασμενο δεν κανει. Απλα να σου πω το παρατησα να κανω ποδηλατο γιατι δεν ενιωθα να εχω αποτελεσμα και βαρεθηκα και εμεινε για κρεμαστρα ως συνηθως.

tsampafonet

Δοκίμασε με μαξιλαράκια, όχι χοντρά - φουσκωτά όμως, αλλά σχετικά λεπτά. Μόνο έτσι αντέχω. Από καρέκλα κουζίνας π.χ. Ναι και η αντίσταση είναι ένα θέμα. Ξεκινάω ζέσταμα στο 5->6->7 (κάνα δυο λεπτά το κάθε ένα από αυτά) και καταλήγω στο 8, μπορεί και για μισάωρο.. Και μετά ξανά 7->6->5 κάνα δυο λεπτά πάλι το κάθε ένα για χαλάρωμα.. Συνολικός χρόνος δλδ ~45 λεπτά... Έτσι μπορώ να πω ότι κάτι γίνεται (αν και θα πρέπει να έχει και κάτι να βλέπω η ΤιΒί γιατί είναι αρκετός χρόνος). Αλλά δεν θέλω να γίνει κρεμάστρα, κι ας είναι η τελευταία μου επιλογή όταν δεν βγω για πιο έντονες δραστηριότητες έξω :-)

Όνομα χρήστη