Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Bunny_Boi

Καλησπέρα, έχω υπο την κατοχή μου μια μητρική ASRock AB350M PRO4 paired up με έναν ryzen 3 1300x. Έχω ένα μόνο κομμάτι από την συγκεκριμένη ram και σκέφτομαι να βάλω δεύτερο stick. Αλλά έψαξα λίγο, και βρήκα ότι ο επεξεργαστής που έχω, έχει poor ram compability και ότι ή θα χρειαστεί να αλλάξω CPU ή να κάνω bios update. Γενικότερα, ο ryzen αυτός είναι από τους πρώτους και όχι τόσο αξιόπιστος. Αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε ryzen 5 3600XT και να πάρω άλλο ενα stick ram ή απλά να κάνω το bios update?Και αν ναι, ταιριάζουν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια μεταξύ τους? (Επίσης κάρτα γραφικών είναι gtx 1050ti και σκέφτομαι να πάρω aftermarket ψύχτρα και να μην κρατήσω την εργοστασιακή για τον επεξεργαστή)

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

manolis940

Αν και λίγο αργά και είναι πιθανών να έχεις βρει την λύση το δίλημμα σου δεν το καταλαβαίνω. Αρχικά έχεις δει κάποιον με το ίδιο setup να έχει πρόβλημα; Πόση RAM έχεις τώρα ;

Παρακάτω το δίλημμα σου μου φαίνεται ως εξής:
Να δώσω 250€ και να αγοράσω ένα CPU που δεν μου χρειάζεται ή να δώσω 0€ και να αφιερώσω λίγη ώρα να κατεβάσω το BIOS και να το flashάρω; Να σημειωθεί ότι μιας και θα κρατήσεις την ίδια μητρική θα βάλεις έτσι κι αλλιώς το καινούργιο BIOS μιας και ο 3600XT χρειάζεται την έκδοση P6.60 για να δουλέψει.

Όνομα χρήστη