Δουλεύει σωστά σε Sleep/ Stand by mode? Τα περισσότερα που έχω δοκιμασει (ακόμα και τα επώνυμα/ακριβά) ΔΕΝ δουλεύουν σωστά. Τα παλίοτερα μοντέλα έπαιζαν καλύτερα!
Όταν το laptop μπαίνει σε Sleep / Stand-by, ΔΕΝ πρεέπει να κάνει disconnect (και να κάνει corrupt / unmount ότι έχω ανοικτό, πχ VeraCrypt partition!). Για να το δοκιμάσει κάποιος σίγουρα: 1) Φτιάχνεις ενα spare δίσκο ως encrypted partition με VeraCrypt & κανεις mount to VC partition 2) Βάζεις το Laptop/PC σε sleep mode. Πρέπει να μπει και ο δίσκος σε sleep mode (τον ακους που κλείνει) 3) Όμως οταν το Laptop ξυπνήσει, πρέπει να ξυπνήσει και ο δίσκος αυτόματα και το VC partition να ειναι ακόμα mounted. Εκεί αποτυχνανουν τα περισσότερα, ο δίσκος έχει κάνει disconnect/reconnect, αλλά τα file handles έχουν πεθάνει και μπορεί να χάσεις δεδομένα!
1 Σχόλιο
Ναι, όμως υπάρχουν και αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ disconnect, και αυτά προφανώς λειτουργούν ΣΩΣΤΑ, ενώ αυτά που κάνουν disconnect σε sleep mode, ειναι ΣΚΑΡΤΑ! Απλά πραγματα, αλλά στην ερώτηση μου για το συγκεκριμένο δεν απάντησες... ειναι απο τα ΣΩΣΤΑ, ή από τα ΣΚΑΡΤΑ;