Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kostasbikas

καλησπερα, αξιζει η αγορα της συγκεκριμενης? βλεπω απο κατω αρκετα αρνητικα σχολια, επειδη θελω να παρω μια gaming chair κ αυτη εχεια αρκετα καλες κριτικες!!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
valkon

Είμαι 1.87 και ένιωσα ότι καθόμουν σε καρεκλάκι μωρού. Αν είσαι μεγαλόσωμος ή έχεις μεγάλη διάπλαση μην την πάρεις δεν θα σε βολέψει

Όνομα χρήστη
akisbmw

Αξίζει! Βέβαια να ξέρεις ότι αν την πάρεις από το polimart τουλάχιστον, το σχέδιο είναι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Τα κόκκινα σημεία είναι σε άλλα μέρη από αυτά που βλέπεις στη φωτό και η βάση είναι όλη μαύρη. Παρ'όλα αυτά είναι ωραία και πάλι. Έχει διπλές ραφές και δεν κουνάει. Η δερματίνη έχει φερμουάρ οπότε μπορείς να την βγάλεις για πλύσιμο. Ακόμα και αν κάποια στιγμή σου σκιστεί στο μέλλον μπορείς να την βγάλεις, να πας σε έναν ταπετσέρη και να σου φτιάξει άλλη. Για 98 ευρώ είναι πολύ αξιόλογη και φαίνεται πολύ γερή. Είμαι 80 κιλά και κάθομαι πολύ αναπαυτικά, και είναι και πολύ ευρύχωρη.

1 Σχόλιο

kostasbikas

ευχαριστω για την απαντηση, κοιτουσα να παρω το κιτρινο χρωμα για καποιο λογο ειναι πιο ακριβη :P παντως για απομιμηση dxracer φαινεται πολυ καλη, value for money

Όνομα χρήστη