What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GEORGIOS_MAVRENIS

kitsorfan
γεια σου φιλε μου εγκατασταση πως εκανες ?με το cd?η βρηκε το pc τα driver?επισης αναβαθμιση που ζητησε στο pc η στο epson?για να ξερω να μην την πατησω και κανει μονο του update και δεν παιρνει τα μελανια μετα.Ευχαριστω

Username

1 Reply

kitsorfan

Με CD την έκανα (τα έδινε μαζί). By default δύσκολο μου φαίνεται να το κάνει ο υπολογιστής. Λογικά υπάρχουν βέβαια στο διαδίκτυο. Όταν κάνεις την εγκατάσταση θα σου ζητήσει αφού τον συνδέσεις (στην οθόνη του υπολογιστή) να κάνεις ανανέωση του λογισμικού (που εγκατέστησες από το CD) και θα σου γράφει και να κάνεις update και στο firmware. Όλα αυτά φαίνονται στον υπολογιστή, οπότε απλά uncheck that box

2 Comments

GEORGIOS_MAVRENIS

Ευχαριστω φιλε μου,επισης κατι αλλο ακομα αν ξερεις στον υπολογιστη το αναγνωριζει σαν epson AL-2600 και το αλλο εικονιδιο που με το δειχνει σαν wf-2750 με τριγωνακι δηλαδη σαν προβληματικο εσενα σε βγαζει το epson AL-2600?

kitsorfan

Όχι κανονικά μου τον εμφανίζει σαν wf-2750 σε όλους τους υπολογιστές που τον έχω συνδεδεμένο. Το αρχικό πρόβλημα ήταν ότι δεν μου τον εμφάνιζε συνδεδεμένο σε όσους υπολογιστές έκανα τη σύνδεση με Wi-fi (και τους είχα αποσυνδέσει και επανασυνδέσει μαζί με όλα τα drivers πολλές φορές και είχα δοκιμάσει και custom IP). To πρόβλημα τελικά ήταν πολύ πιο απλό και λύθηκε κάνοντας επανεκκίνηση στο rooter αμέσως μετά τη νέα εγκατάσταση. Στη δική σου περίπτωση θα πρότεινα να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις εκ νέου μπας και το αναγνωρίσει ως wf-2750 και να δεις αν εσύ μπορείς να το επιβάλεις να το αναγνωρίσει έτσι.

Username