Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dedegias

Τα γνησια μελανια,οταν ξαναγεμισουν τα αναγνωριζει;Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kitsorfan

Δεν το γνωρίζω. Γενικά ξέρω ότι για να τα ξαναγεμίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις Chip Reseter (κυκλοφορούν στο εξωτερικό) και να κάνεις το reset πριν μηδενιστεί το μελάνι (ή να πάρεις κάποια θήκη μελανιού με auto-reset system) δεν τα δοκίμασα όμως όλα αυτά.

Βρήκα συμβατά μελάνια της Cartridge World (αν θυμάμαι καλά) όμως δεν έκανα αναβάθμιση στο firmware που μου ζήτησε.

5 Σχόλια

GEORGIOS_MAVRENIS

γεια σου φιλε μου εγκατασταση πως εκανες ?με το cd?η βρηκε το pc τα driver?επισης αναβαθμιση που ζητησε στο pc η στο epson?για να ξερω να μην την πατησω και κανει μονο του update και δεν παιρνει τα μελανια μετα.Ευχαριστω

kitsorfan

Με CD την έκανα (τα έδινε μαζί). By default δύσκολο μου φαίνεται να το κάνει ο υπολογιστής. Λογικά υπάρχουν βέβαια στο διαδίκτυο. Όταν κάνεις την εγκατάσταση θα σου ζητήσει αφού τον συνδέσεις (στην οθόνη του υπολογιστή) να κάνεις ανανέωση του λογισμικού (που εγκατέστησες από το CD) και θα σου γράφει και να κάνεις update και στο firmware. Όλα αυτά φαίνονται στον υπολογιστή, οπότε απλά uncheck that box

kitsorfan

Ναι, άλλα μπορεί να βουλώσουν οι κεφαλές (με λίγο οινόπνευμα και πολύ προσπάθεια καθαρίζονται)

Όνομα χρήστη