What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ioannis Stamoulis

Πριν ξεκινήσω να πω ότι δεν ειμαι κάτοχος των εν λόγω ακουστικων. Αυτό που δεν αναφέρει σχεδόν κανείς στις κριτικές είναι αν γίνεται χρήση αποκλειστικά σε τηλέφωνο, σε υπολογιστή ή και στα 2. Τα ακουστικά όταν τα βάζεις κατευθείαν στην έξοδο ήχου του υπολογιστή χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιου είδους mixer η κονσόλα φυσικό είναι να χαλάει το δεξί ακουστικό λόγω θορύβου και λόγω χαμηλής αντίστασης από το ίδιο το ακουστικό. Τώρα πόσοι το χρησιμοποιησαν αποκλειστικά σε τηλέφωνο και τους χάλασε δεν μπορώ να καταλάβω εφ όσον δεν το έχει διευκρινίσει κανείς.

Username

3 Replies

Sonasic

φίλε δεν μου απαάντησες στην βοήθεια μου.Τι έγινε σε κάλυψα?

Username
Username
Sonasic

Θα σου απαντησω εγω.Στο κινητο γραφω αναλυτικα στη κριτικη μου,δεν εχει κανενα θεμα μπασο καθαρο μικροφωνο κλπ.Επισης η απομονωση του ηχου ειναι τελεια.Στον υπολογιστη δινει η συσκευασια το κλασσικο splitter για να το συνδεσεις στη μοναδα.Προσωπικα τη 1η μερα που τα αγορασα αν και προοριζοντουσαν για κινητο,τα χρησιμοποιησα στο παιχνιδι cs go για να δω με τι ακριβεια εαν ακουγονται βηματα πως ειναι οι ηχοι κλπ.Και εμεινα καταευχαριστημενος σε βαθμο που τα cloud 2 της hyperx μου παιζει (κατα την υποκειμενικη μου αποψη να τα κοντραρουν,δεν το αναφερουν πολλοι γιατι λιγοι εχουν και τα 2 ακουστικα).Στον υπολογιστη που λες δεν ειδα κανενα θεμα ουτε στο μικροφωνο ουτε σε ακουστικα.

Κριτικη αναλυτικη εδω με το βιντεο να ειναι τραβηγμενο απο το μικροφωνο των ακουστικών των ιδίων.

https://www.youtube.com/watch?v=3pa3gN9pehU&t=130s

Επίσης επειδή είδα τι έγραψες, όχι το ακουστικό το δεξί η το αριστερό δεν χαλάνε μετά από καιρό στη χρήση υπολογιστή. Απλώς αυτό που αναφέρω και στο βίντεο μου, αλλά και πολλοί ακόμη δεν το έχουν καταλάβει είναι ότι τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι πολύ ευαίσθητα. Δηλαδή να εξηγήσω, όταν κάθομαι στον υπολογιστή προσέχω το καλώδιο να μην τραβιέται και να μην μπερδεύεται στα πόδια μου. Καθώς λίγο να τραβηχτεί ο σχεδιασμός τους στην απόληξη των άκρων των ακουστικών τα οδηγεί να χαλάνε μετά από καιρό. Το ίδιο φυσικά ισχύει και όταν τα βάζω στο τζιν και τα χρησιμοποιώ στο κινητό. Προσέχω να μην τυλίγω το καλώδιο και να αφήνω λασκα για τυχόν γυρίσματα του κεφαλιού κλπ. Θέλουν εξαιρετική προσοχή κάτι που και εγώ το τονίζω στην παρουσίαση. Προς Θεού δεν θέλω να διασημιστω απλώς σόου έδωσα το σύνδεσμο με το βιντεο μου για να έχεις μια ιδέα. Ουτοσιαλως οι προβολές όλες είναι από εμένα κάνεις δεν το βλέπει. :P

Θα σου τονίσω όμως να δεις τα αφτιά σου πριν τα αγοράσεις γιατί εγώ παιδευτικα λίγο τους λόγους θα τους καταλάβεις στο βίντεο ή και στα σχόλια παρακάτω που γράφω.

Username