What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kotikullator

Έχει μήπως παρατηρήσει κανείς το πρόβλημα που έχει στα μπλε και στα πορτοκαλί χρώματα;
Φαίνονται έντονα τα pixels

Username

1 Reply

Konstantinos Gem

Όχι τίποτα τέτοιο! Μήπως έχεις ελαττωματικό κομμάτι; Υπόψιν αν έχεις hdmi πολλές φορές μπορείς να μην κάνει καλή επαφή και να πετάει κάτι μπλέ pixels σε πολλά σημεία. Βγάλε βάλε το καλώδιο να δεις αν αλλάξει κάτι. Δεν έχω εικόνα για να ξέρω τι ακριβώς είναι το πρόβλημα!

8 Comments

Kotikullator

Την έχω αλλάξει τρεις φορές... Και οι τρείς οθόνες έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα..
Την έχω δοκιμάσει και σε άλλον υπολογιστή με dvi και κάνει πάλι το ίδιο και μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν το αναφέρει κανένας στα σχόλια στο skroutz...

Konstantinos Gem

Μάλλον γτ έπεσες σε ελαττωματικά κομμάτια, βέβαια τρία στα τρία μου φαίνεται πολύ περίεργο, δε μπορεί να έχουν τέτοιο θέμα και άλλοι και να μην το αναφέρουν! Και γω την έχω 1,5 χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε περιέργα χρώματα, ούτε να διακρίνω pixels. Τώρα πας είτε για 4η αλλαγή ή για κάποιοια άλλη πιθανόν οχι LG αλλά αν είναι ips ουσιαστικά πάλι ips θα είναι.

Kotikullator

Πριν λίγο καιρό έστειλα και την τρίτη οθόνη και μου είπαν ότι είναι εντάξει... Ενώ η συγκεκριμένη έχει μεγαλύτερο θέμα από τις άλλες δύο που είχα στείλει.. αν ψάξεις σε ξένα forums το αναφέρουν και άλλοι....

Konstantinos Gem

Δεν αντιλέγω! Απλώς τουλάχιστον σε μένα δεν υπάρχει πρόβλημα! Αρα η μόνη λύση είναι να πας σε κάτι άλλο, αλλά αν πας σε κάτι άλλο θα πας και σε tn panel; Εκει χάνεις τα χρώματα των ips! Αν πας σε pls εκει επισης υπάρχει ακόμα περισσότερα παράπονα! Οσο για VA μεγάλο θέμα με απόκριση και flickering.

Kotikullator

το πρόβλημα το έχουν τα windows 10 και όχι η οθόνη.
πριν λίγο καιρό την έστειλα πάλι στο service και ήμουν παρών στον έλεγχο και παρατήρησα ότι στο pc τους που είχε windows xp δεν υπήρχε το πρόβλημα.

Konstantinos Gem

Αυτό δε σημαίνει ότι η οθόνη δουλεύει στα XP μόνο σώστα! Εχω και παλιό υπολογίστη με ΧP και δεν είδα διαφορές. Και έχω και pc με τα 7 πάλι δεν έχω θέμα. Επίσης κανείς απ'όσους έχει την οθόνη δεν έχει Win10; Δεν υπάρχουν άλλοι να έχουν πρόβλημα; Παράξενο μου φαίνεται!

Argon95

επειδή το είχα και εγώ δοκίμασε να κλείσεις το freesync και θα δεις ότι φτιάχνει

Username