Με το freesync ενεργό και επιλέγοντας ρυθμό ανανέωσης 75hz παρατηρείτε καθόλου αλλοίωση ή έστω κάποια αλλαγή στα χρώματα; Η εικόνα παραμένει από κάθε άποψη (πέρα από τον ρυθμό ανανέωσης) ίδια;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Με το freesync ενεργό και επιλέγοντας ρυθμό ανανέωσης 75hz παρατηρείτε καθόλου αλλοίωση ή έστω κάποια αλλαγή στα χρώματα; Η εικόνα παραμένει από κάθε άποψη (πέρα από τον ρυθμό ανανέωσης) ίδια;
2 Απαντήσεις
Όχι φίλε όλα κανονικά κανένα πρόβλημα.
http://prntscr.com/i7vr3r
την βλέπει και το speccy σαν 75Hz δεν παίζουν θέματα είναι μπόμπα,μόνο το καρέ ανανέωσης αλλάζει
3 Σχόλια
Ευχαριστώ παιδιά!
Εχω ακριβως το ιδιο θεμα.Οταν παω τον ρυθμο ανανεωσης απο 60 στα 75 hz τα χρωματα γινονται πολυ πιο σκουρα.Παρομοιως συνεβαινε και με την παλια μου οθονη
@George_Kostop Εγώ έχω άλλη οθόνη αλλά ρώτησα εδώ για να βεβαιωθώ αν πρόκειται για καθολικό θέμα με το Freesync ή όχι. Στην δική μου (Samsung) το κάνει αυτό που λες. Στην ουσία μου ενεργοποιεί θέλοντας και μη μια ρύθμιση η οποία κάνει βαθύ το μαύρο όπως υπήρχαν παλιότερα τα προφίλ cinema mode. Βέβαια εμένα μου χαλάει την εικόνα και με άλλο τρόπο αλλά σε αυτό το νήμα είμαι εκτός θέματος.