What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Χ.Γ.

"Με ενα επιπλεον τσοκ 1/4 της ιντσας πολλαπλασιαζονται οι δυνατοτητες στα κοπτικα" εγραψε στα σχολια ενας κυριος.
Γνωριζει κανενας τη διαδικασια και ισως που να κοιταξω? Γκουγκλαρω και δε βγαζω ακρη .

Username

2 Replies

Username

4 Comments

Χ.Γ.

Ευχαριστω πολυ !Αυτο ειναι για το μακιτα 3620 ρουτερ ,το οποιο δεχεται απο τη μαμα μακιτα , μπιτς των 8μμ.Το 3700 δεχεται μανισια των 6μμ.Κανει για το 3700 ? Δεν εχω γνωσεις φιλε Chris_Moulos ,τωρα ξεκιναω !Ευχαριστω για το χρονο σου.

Chris_Moulos

Κι εγω αρχαριος ειμαι φιλε συνονοματε και με συγχωρεις για το λαθος link. Φανταζομαι πως μια εταιρια οπως η Makita θα παρεχει και μεγαλυτερα τσοκ για το 3700. Σκοπευω να το αγορασω αμεσα οποτε και θα ρωτησω τι υπαρχει. Αν μαθω κατι θα σε ενημερωσω. Καλη αρχη!

Χ.Γ.

Φιλε Χρηστο δεν πειραζει για το λαθος link , δεν εκανα αγορα ακομη κοπτικων ή τσοκ ,ολα οκ.
Το νεο λινκ που εστειλες το εχω ηδη χρησιμοποιησει στο παρελθον και ειχα παραγγειλει το τελευταιο κατω κατω ,καθως ειναι το μονο που γραφει 3700.Το τσοκ που εστειλαν ,τουλαχιστον οπτικα, ειναι εντελως ιδιο με αυτο που εχει μανισιο.Για να μην αδικησω κανεναν, δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη,απλα αναφερω τι ειδα με τα ματια μου.Λεει ομως οτι " Συμπαραδίδεται το τσοκ με την κώνικη βίδα πάνω" ,εμενα ηρθε χωρις καμια βιδα.Μπορει να κανανε λαθος ,δεν ξερω δεν ασχοληθηκα παραπανω.
Το ρουτερακι παντως ειναι πολυ τιμιο και μπορω να πω οτι εγω σαν αρχαριος δεν προβληματιστηκα και πολυ απο το οτι δεν εχει ρυθμιστη στροφων.
Με το ενα χερι αν εχεις στερεωσει καλα το ξυλο σου ,το πας αερα ....Εκανα κατι χελωνακια για το παιδι εγω σε μια σανιδα χχαχαχ βγηκαν μια χαρα ωραια. Καλη συνεχεια,παντα με προσοχη ειναι δυνατα εργαλεια και αν βρεις τσοκ σωστο ή κοπτικα και εχεις την καλοσυνη ,γραψε εδω να μαθαινω και γω φιλαρακι .Χαιρετω!

Username