Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
samosakis

Καλησπέρα σας. Είμαι ανάμεσα στο "Συσκευή Shiatsu Μασάζ Λαιμού 8452 Neck Massager" , το "Συσκευή Μασάζ για τον Αυχένα Songen Massage Shawl" και το ¨Συσκευή Μασάζ για τον Αυχένα Shiatsu CTK-CHM-8088" αλλά δεν εντοπίζω αισθητές διαφορές μεταξύ των τριών για να καταλάβω ποιο να επιλέξω. Είναι κάποιος που έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη;

Η αλήθεια είναι πως είμαι διατεθειμένος να ανέβω οικονομικά αλλά τα προϊόντα που βρίσκω και κοστίζουν περισσότερο, δεν έχουν κάποιες κριτικές για να καταλάβω αν είναι αξιόλογα. Έχει κάποιος σας κάποια άλλη πρόταση; Θα προτιμούσα να είναι wireless αλλά επίσης δεν βλέπω κάποιο από αυτά να είναι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

maria8420

Δεν βολεύει πολύ. Επίσης, αν έχεις θέμα με τον αυχένα δεν το προτείνω, εμένα μου έκανε περισσότερο ζημιά παρά καλό. Όχι καλή ένταση, όχι σωστή θέση του μασάζ. Ειλικρινά τα πιο φθηνά που έχω πάρει ήταν πολύ καλύτερα και ας κρατούσαν πολύ λιγότερο σαν κατασκευή.

Όνομα χρήστη
maxtor10maxtor10

εγώ φιλε μου εχω αγοράσει τη Συσκευή Μασάζ για τον Αυχένα Shiatsu CTK-CHM-8088 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος

Όνομα χρήστη
gkatakos

Σιγουρα οχι αυτο ουτε να το σκεφτεις πεταμενα λεφτα...

Όνομα χρήστη
Gladstone Gander

Οι συσκευές ίδιου ή και παρόμοιου τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τον αυχένα, αλλά ...μέση/πλάτη, χέρια, γλουτούς, πόδια και πατούσες.

Η δομή, η κίνηση που εκτελούν όπως και τα "χεράκια" τους, είναι ίδια ή και παρόμοια μεταξύ των συσκευών. Η κυριότερη φθορά παρουσιάζεται στα 2 μεγάλα γρανάζια που κινούν τα "χεράκια" αυτά, εξαιτίας τριών βασικών παραγόντων:
1) η μεγάλη πίεση που ασκείται από το σώμα επάνω στη συσκευή (ωω ναι θα το κάνεις, ειδικά αν πετύχει πονεμένο ή πιασμένο σημείο)
2) η αυξημένη παραγωγή θερμότητας εξαιτίας της τριβής βάση πίεσης και χρόνου χρήσης της συσκευής, με αποτέλεσμα την φθορά των δοντιών στα γρανάζια
3) αστοχία υλικού κατασκευής ή το είδος αυτου που επιλέγουν για την παραγωγή των γραναζιών (συνήθως επιλέγουν ABS).

Αν ασχολείσαι με 3D printing τότε απλά φτιάχνεις 2 Nylon Carbon Fiber γρανάζια και αράζεις μέχρι να κάψεις το/τα μοτέρ :P

Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξεις προϊόντα άνω των 15-20€ αφού είναι αρκετά όμοια μεταξύ τους δίχως ποιοτική διαφορά ή απόδοσης. Σου παραθέτω εναλλακτικές επιλογές Shiatsu CTK-CHM-8088 ή και 8452 Neck Massager.

Όνομα χρήστη
Holmes

Μπορώ μόνο να καταθέσω την εμπειρία μου ως κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος. Αν εξαιρέσεις το λίγο άβολο κοντό καλώδιο που έχει, είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του. Πολύ βολικό στην αργή σκάλα του, η οποία είναι και θερμαινόμενη, αν το επιλέξεις.

Όνομα χρήστη