Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
xristospaok97

Γεια σας,εχω την καρτα γραφικων gtx msi 1050ti 4gb και σκεφτομαι για μια αναβαθμιση προς την VGA XFX AMD RADEON RX590 FATBOY 8GB OC..και η τιμη της ειδα μαλιστα οτι ειναι στα 300 με black friday,θελω καθαρα για gaming και για μερικα προγραμματα ( ryzen 5 1600) και 100+ ευρω που εχει αυτη διαφορα με αυτην που σκεφτομαι...καταλαβαινετε..(οικονομικο) αξιζει αυτη που σας ανεφερα; η οθονη μου ειναι επισης FREESYNC (πληροφορια).

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Konstantinos Gem

H διαφορά είναι δικαιολογημένη γιατί η 1070 είναι λίγο ισχυρότερη! Aν αξίζουν τα κατα μέσο όρο 10+fps σε σχέση με τα 100 ευρω τότε πας σε 1070. Μην βάζεις το freesync να σε επηρεάσει. Η απόδοση της RX590 είναι περίπου μεταξύ 1060 και 1070. Επίσης αν η οθόνη σου είναι 75hz σημαίνει ότι για να τα έχεις, εφόσον πας σε AMD, θα πρέπει να παίζεις και με 75fps που σε κάποιους τίτλους τελευταίους ειδικά δε θα τα δεις με την RX590 εκτός αν θυσιάσεις κάτι από τα settings. Aν παίζεις με 60fps θα έχεις και 60hz και ουτω κάθε εξής. Η επιλογή είναι δική σου!

1 Σχόλιο

xristospaok97

σε ευχαριστω για τον χρονο σου,η 1070 το κακο της ειναι οτι ειναι 140 παραπανω και δεν αξιζει για εμενα αυτη τη στιγμη,εξαλλου δεν παιζω τοσο βαρια παιχνιδια (rainbow six siege,battlefield 1 , 4 , ;lol , cod).πιστευω αυτα τα παιχνδια θα τα σηκωνει η rx590 στο ανετο στα ultra 1080p σε παραπανω απο 75 fps.

Όνομα χρήστη
sakis013

Γεια σου Χρήστο την κάρτα την πουλάς και αν πόσο;

1 Σχόλιο

xristospaok97

καλησπερα,ναι, πιστευω 110 ειναι μια πολυ καλη τιμη για 1 χρονο και χρησης,και δίχως καποιο προβλημα, ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη