What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
hypersot

Έχω μία amd r290 (χωρίς το 'Χ'). Αξίζει να πάρω μία 1070 (είμαι ανάμεσα σε αυτή και την EVGA) ή να περιμένω?

Username

3 Replies

Konstantinos Gem

Εχετε στο νου σας ότι η ιστορια με τα bitcoins και με τις αυξησεις τιμών των καρτών γραφικών δε δείχνει να υποχωρεί ειδικά όσο το νόμισμα έχει αυξημένη τιμή. Άρα αν πεις ότι δε θα αγοράσεις αυτή την περιοδο κάρτα και περιμένεις, το ερώτημα είναι πόσο θα περιμένεις; Ένα τρίμηνο; Ένα εξάμηνο; Ένα χρόνο; Ειδικά αν θες να φτιάξεις ένα καινούργιο σύστημα τώρα!

8 Comments

hypersot

Στο μυαλό μου είστε. Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ αλλά , όπως είπε και ο φίλος ο Madwalker, πόσο να περιμένω? με την 290 έχω κάποια προβληματάκια με τους drivers (τέρμα για μένα η AMD) και με το ότι ψιλο-αργεί στην 2560χ1600 οθόνη που έχω.

Konstantinos Gem

Με 60-80 ευρώ επιπλέον παίρνεις 1080 ΜSI, Gigabyte είτε στα ίδια χρήματα με 1070 βρίσκεις την 1070Τi.

hypersot

Μόλις το πρόσεξα αυτό που ανάφερες για την 1070ti. Πώς έχουν κάνει έτσι τις τιμές? :)

Το μαξ. που μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 500. Οπότε, ακόμα και τα 60-80 ευρώ έξτρα είναι πολλά.

Το νο.1 για μένα είναι ο θόρυβος. Ξέρεις κανείς, χωρίς ακουστικά, πόσο θορυβώδεις είναι είτε η 1070 είτε η 1070 ti? (γιαυτό το λόγο κοίταζα προς evga μεριά, λόγο του διαφημισμένου 'silence' που έχει η 1070 ACX3.0 FTW)

SotirisSot

Θελει ομως φιλε λιγο υπομονη γιατι να δωσεις τοσα λεφτα?Εδω μιλαμε 100+ ευρω πανω σε μερικες καρτες! Κανω υπομονη 6 μηνες τωρα εχω μεινει με GTX 760 αλλα δεν θα τους κανω την χαρη.. εμεις οριζουμε την αγορα.. αμα ο κοσμος δεν αγοραζει καποια στιγμη οι τιμες θα πεσουν..πιστευω.. Ασε που πλησιαζει Black Friday :)

SotirisSot

Για ψαξε το στο Youtube, η υλοποιηση της MSI πιστευω ειναι η καλυτερη γιατι δεν εχει Coil whine.

hypersot

H 1070 ti που ανάφερε ο Madwalker -και κρίνοντας από το γράφημα του Σκρουτζ- φαίνεται να έχει πτώση στην τιμή. Ψήνομαι αρκετά γιαυτή τη κάρτα να πω την αλήθεια :) .. από κριτικές είδα ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω:
-αθόρυβη
-υποστηρίζει την οθόνη μου σε φουλ settings
-υποστηρίζει VR

Σκέφτομαι να περιμένω τις εκπτώσεις την άλλη Παρασκευή και να την πάρω όπου βρω πιο φθηνά.

Τί λετε?

Konstantinos Gem

H τιμή της σε κάποια καταστήματα είναι ίδια με 1070 έτσι λοιπόν γτ να πας σε 1070 και όχι σε 1070ti; Ουσιαστικά το ίδιο GPU με την 1080 εχει, απλώς με κάποιους κλειδωμένους πυρήνες Cuda. Βέβαια η καλύτερη επιλογή θα ήταν η 1080. Η 1070Τi στα 514 ευρώ και η 1080 στα 589 ευρώ, δικιά σου η επιλογή.

Matagani

Γεινκα η ιδεα του περιμενε στα hardware δεν ειναι κ πολυ εφικτη καθε χρονο βγαινει κατι καλυτερο,οποτε ουτε το να περιμενεις πολυ αξιζει.....

Username
SotirisSot

Η χειροτερη περιοδος να αγορασεις gpu... εγω δεν προλαβα πριν 5-6 μηνες να αγορασω.. λογο bitcoin miners ανεβηκαν οι τιμες περιμενε black friday η να πεσουν οι τιμες.. κοιτα ποσο ειχε πριν 6 μηνες και θα καταλαβεις.. ασε που με 500-520 παιρνεις GTX 1080..

Username
Username