Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mixaloukas

Παιδια, πρωτον, θα εχω θεμα αν συνδιασω αυτην την καρτα με Ryzen 5 1600 λιγο OC στα 3500 ? και δευτερον γιατι ειναι τοοοοσο ακριβες τωρα...? Κατι ακουσα για ενα φαινομενο που λεγεται mining... Αν ισχυει ποτε περιπου θα πεσουν οι τιμες τους... και αν την εχει καποιος με ryzen cpu η οχι, ποσο περιπου θα πιανει Battlefield 1 high προς ultra 1080p... Ευχαριστω !! <3

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Konstantinos Gem

Για overcocking δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και απ'οσο ξέρω έχει turbo boost στα 3,6 ο συγκεκριμένος. Το πόσο θα έχεις στο BF1 δε το ξέρεις απο τον cpu αλλά από το gpu. O 1600 πάντως πρέπει να είναι στα επίπεδα των i5 6600, 7500, 7600, που σημαίνει ότι είναι πολύ καλός γiα gaming και το bf1 έχει καλό optimize που σημαίνει με μιά mid κάρτα θα έχεις πολύ πάνω απο 60fps, πιστεύω 70-80+.
Nαι αυτό το φαινόμενο υπάρχει καιρό με την παραγωγή bitcoins αλλά το φαινόμενο είναι σε έξαρση με το ethereum που για την παραγωγή του χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ισχύς ιδιαίτερα σε κάρτες γραφικών. Αυτό σημαίνει οι κάρτες γραφικών να γίνονται αναρπαστές και ο κάθενας που ασχολείται με κάτι τέτοιο να αγοράζει μεγάλο αριθμό, με αποτέλεσμα το άδειασμα των ραφιών που δεν μπορεί να καλυφθεί από την παραγωγή με επίπτωση στις τιμες, βέβαια σίγουρα υπάρχει και εκμετάλλευση απο τα καταστήματα λόγω της ζήτησης. Το φαινόμενο κανείς δεν ξέρει πότε θα υποχωρήσει, σίγουρα όχι σύντομα και δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν ότι δε προκειται να σταματήσει στο εγγυς μέλλον. Το θετικό είναι ότι οι εταιρίες βγάζουν κάρτες γραφικών για mining και έτσι ίσως απελευθερωθεί η δέσμευση στις υπόλοιπες κάρτες, θα δείξει. Σίγουρα αυτή η περιόδος δεν είναι για αγορά κάρτας.

1 Σχόλιο

mixaloukas

Καταλαβα... Τελεια σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και που μου εξηγησες ολα αυτα !! Ευχαριστω.

Όνομα χρήστη