για τριμαρισμα στα ποδια και γενικοτερα το σωμα κανει η συγκεκριμενη μηχανη??
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Δεν ειναι για πολλα η συγκεκριμενη ξυριστικη μηχανη, εγω στο τελος του ξυρισματος προσωπου (για τον λιγο καιρο που κρατησε) ζεστενωταν στη περιοχη της μπαταριας, στο σωμα της..και αυτο με 4-5' χρήση το πολύ. Αν θες σώματος κοιταξε αυτη εδω που τη δουλευω 2,5 χρονια για προσωπο + σωμα (100% αδιαβροχη): https://www.skroutz.gr/s/16285852/Philips-BG7020-15.html?from=catspan
7 Comments
Την ειχε ο πατερας μου πολυ πριν την αγορασω εγω και ετσι κατεληξα να την παρω και εγω λογο Black Friday. Εχω μεινει με μια στα 2,5 χρονια που τα εχει παιξει η μπαταρια πλεον (δουλευει μονο οταν τη βαζω στη πριζα) και την πιο καινουργια που δουλευω ακομη σα καινουργια, την δικια μου...
Την παρήγγειλα φίλε. Ελπίζω να μου βγει όσο καλή όσο και εσένα. Γιατί την θέλω σχεδόν αποκλειστικά για τριμμινγκ και βλέποντας και τις 5 σκάλες με έπεισε
Σίγουρα θα κανει δουλιτσα και πιστευω θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. Αν θες γραψε ενα σχολιο να μου πεις εντυπωσεις μετα απο 1-2 εβδομαδες χρησης.
Φίλε ξέρεις πως μπορώ να βρω κάποια θήκη ώστε να την παιρνω μαζί μου στις διακοπές κτλ? Γενικά εσύ μπήκες σε διαδικασία αγοράς θήκης ??