What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
odysseas_Papadopoulos12

για τριμαρισμα στα ποδια και γενικοτερα το σωμα κανει η συγκεκριμενη μηχανη??

Username

2 Replies

Panagiwtis_xatzi

Φίλε που μπορώ να βρω κεφαλι για αυτή τη μηχανή που έχεις ευχαριστώ

Username
vagman_tech

Δεν ειναι για πολλα η συγκεκριμενη ξυριστικη μηχανη, εγω στο τελος του ξυρισματος προσωπου (για τον λιγο καιρο που κρατησε) ζεστενωταν στη περιοχη της μπαταριας, στο σωμα της..και αυτο με 4-5' χρήση το πολύ. Αν θες σώματος κοιταξε αυτη εδω που τη δουλευω 2,5 χρονια για προσωπο + σωμα (100% αδιαβροχη): https://www.skroutz.gr/s/16285852/Philips-BG7020-15.html?from=catspan

7 Comments

vagman_tech

Την ειχε ο πατερας μου πολυ πριν την αγορασω εγω και ετσι κατεληξα να την παρω και εγω λογο Black Friday. Εχω μεινει με μια στα 2,5 χρονια που τα εχει παιξει η μπαταρια πλεον (δουλευει μονο οταν τη βαζω στη πριζα) και την πιο καινουργια που δουλευω ακομη σα καινουργια, την δικια μου...

odysseas_Papadopoulos12

Την παρήγγειλα φίλε. Ελπίζω να μου βγει όσο καλή όσο και εσένα. Γιατί την θέλω σχεδόν αποκλειστικά για τριμμινγκ και βλέποντας και τις 5 σκάλες με έπεισε

vagman_tech

Σίγουρα θα κανει δουλιτσα και πιστευω θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. Αν θες γραψε ενα σχολιο να μου πεις εντυπωσεις μετα απο 1-2 εβδομαδες χρησης.

odysseas_Papadopoulos12

Φίλε ξέρεις πως μπορώ να βρω κάποια θήκη ώστε να την παιρνω μαζί μου στις διακοπές κτλ? Γενικά εσύ μπήκες σε διαδικασία αγοράς θήκης ??

vagman_tech

Ειναι πολυ στιβαρη μηχανη δεν νομιζω να σου χρειαστει. Προσωπικα οταν ταξιδευω (αμαξι/πλοιο) την βαζω αναμεσα σε ρουχα και ειναι μια χαρα!

Username