What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
frappedakis

Καλό μεσημέρι! Μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος με πλυντήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες 30 -40 βαθμούς? Μέχρι πόσα βαττ μπορεί να διαχειριστεί (πραγματικά) χωρίς πρόβλημα?

Username

2 Replies

Username
Argi Ris

φιλε μου μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει τα παντα απο εργαλεια, ηλεκτρικη σκουπα ~2000w, ψηστιερα, οτι θες, ταυτοχρονα με ψυγειο pc κλπ. πλυντηριο δεν εχω εδω αλλα δεν θα εχει κανενα προβλημα. ειναι οντως 3000W. το εχω ανοιξει και εχει 3 μετασχηματιστες των 1000W. μεχρι στιγμης ειμαι τρομερα ικανοποιημενος. μπαταριες μονο να εχεις γιατι αυτα τα watt θελουν πολλα ampere για να βγουν απο 12V συστημα. 3000w/12v=250A. τα καλωδια που εχει μεσα στο κουτι ειναι καλα αλλα οχι οσο χοντρα πρεπει.

4 Comments

frappedakis

Σε ευχαριστώ από καρδιάς φίλε.Θα το παραγγείλω.Να είσαι καλά.

frappedakis

Αργύρη φίλε μου μόλις το δοκίμασα και σε πλυντήριο.Λειτουργει χωρίς πρόβλημα.Ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια σου.

ATHANASIADIS NONTAS

Καλησπέρα Αργύρη.ενδιαφερομαι για ένα αξιόπιστο για χρήση σε κτήμα για ταυτόχρονα μικρό μίνι μπαρ και ένα μικρό καταψύκτη ,αλλά και ίσως για μόνιμη χρήση στο σπίτι αν βάλω και εκεί φωτοβολταϊκά γιατί έχω δύο μεγάλους ψυγείο-καταψυκτες .διαβάζω παντού τα χειρότερα σχόλια για αυτό .ότι καίγεται εύκολα και δεν βγάζει ποιοτικά ρεύματα.το λειτουργείς πολύ καιρό με ψυγείο επάνω και άλλα φορτία;έβγαλε κάτι;αξίζει να το αγοράσω για μόνιμη χρήση με ασφάλεια;έχω μια northbatt 250A τύπου τζελ υβριδική μπαταρία καινούργια . ευχαριστώ πολύ

Argi Ris

Να σαι καλά @frappedakis.
Νωντα καλησπέρα. Σαν μηχάνημα είναι τζετ. Τώρα για τους καταψύκτες κλπ που μου λες, θα πρέπει να διαβάσεις όλα τα ταμπελακια τους και να δεις πόσα watt καίνε συνολικά. Αν τραβάνε όλα μαζί, ταυτόχρονα πχ 2000 watt το inverter ναι μεν τα βγάζει, αλλά την ώρα που θα παίρνει μπρος κάποιος κινητήρας θα γονατίζει αν τραβάνε και τα άλλα. Πρέπει να μετρήσεις. Επίσης λόγω των πολλών ampere που χρειάζεται για να βγάλει αυτά τα watt, με 2000watt την ώρα, έχει αδειάσει αυτή η μπαταρία για πλάκα. Σύν ότι δεν έχει αρκετή ισχύ στην εκκίνηση, όπως πχ οι αυτοκίνητου.

Username