Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Matzourana

Η συνηθισμένη τριφασική παροχή (Nο2 - 25kVA - 3x35Α ασφάλειες πίνακα) το σηκώνει χωρίς άλλες μεγάλες καταναλώσεις ταυτόχρονα (δηλ. μόνο με καμιά λάμπα και το ψυγείο) ή την έχετε ρυθμίσει σε χαμηλότερη ονομαστική ισχύ (στη θεωρία τα σηκώνει οριακά τα 24kW);

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

sotirisl

Ο ηλεκτρολόγος μας το έχει συνδέσει με τριφασική παροχή και ασφάλειες πίνακα 3x32A, πάει έως ~21kW χωρίς προβλήματα όταν χρησιμοποιούνται και άλλες συσκευές στο σπίτι. Δεν είχαμε ποτέ θέματα όταν λειτουργεί ο θερμοσίφωνας παράλληλα με άλλες συσκευές, για αρκετά χρόνια χρήσης ήδη. Βλέπετε το manual για λεπτομέρειες, https://c.scdn.gr/ds/product_guides/18863/20230609135822_cfd780c0.pdf

Όνομα χρήστη
Matzourana

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ρισκάρω να το ρυθμίσω στα 24kW, για να έχω επαρκή ροή και τις κρύες μέρες που η θερμοκρασία εισόδου είναι χαμηλή. Αν ρίχνει ασφάλεια θα επανέλθω.

Όνομα χρήστη
nick_k__Lefteris_

Δεν ξέρω ακριβως τι εχει βάλει ο ηλεκτρολόγος γιατί αλλάξαμε παλιό πίνακα του 1993. Πάντως τα kw setting το βάλαμε στα 21 kw

Όνομα χρήστη
Panagiotis_G72

Ναι το σηκώνει αλλα δεν χρειάζεται να το βάλεις και τέρμα έχει τζαμπερακι που ρυθμίζεις εσυ μέχρι πόσα kw θες max εγώ το έχω στα 18kw και θερμοκρασία 37 βαθμούς και είναι σούπερ Και πολύ οικονομικό.. μπορεί να βγάλει στα 18kw 60 βαθμούς συνεχόμενα σε δοκιμή πού έχω κάνει Και να παίζει Και κουζίνα Και ότι αλλο θες.

Όνομα χρήστη