Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
K Damian

Έχω βάλει μερικά mp3 σε ένα φλασάκι kingston 4GB. Το φλασάκι του έκανα φορμάτ fat32 και fat. Όταν βάζω το φλασάκι στην υποδοχή usb, ενώ το αναγνωρίζει, κάνει αναζήτηση και μου εμφανίζει "No Song". Ξέρει κάποιος εάν έχει περιορισμούς στη μορφή mp3; Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ska2

Δοκίμασες με άλλα στικάκια; εάν ναι, δοκίμασε να του βάλεις mp3 με σταθερό bitrate πχ 192 kbps cbr και όχι vbr. Και γράψε μας εδώ, αν θέλεις, τα αποτελέσματα.

1 Σχόλιο

emperor_sun

Δοκίμασα και με άλλα sticks και έπαιξε το ίδιο, cbr, vbr μια χαρά και στα δύο.

Όνομα χρήστη
emperor_sun

Έχω δοκιμάσει με κάθε μορφής mp3 (bitrate, ελληνικά, αγγλικά id3 tags), επίσης πολλαπλά folders μέσα σε άλλα, δεν είχα κανένα θέμα. Πάντα FAT32 μόνο. NFS ούτε λόγος. To φλασάκι 32 GB. Το μόνο που έχει πρόβλημα είναι ότι διαβάζει μόνο τα 999 πρώτα αρχεία!

2 Σχόλια

ska2

Φαντάζομαι θα εννοείς 999 αρχεία(mp3) ανά φάκελλο, εκτός και τα βάλουμε χύμα. Αλλιώς αξιοποιούνται μόνο 5gb περίπου όλα κι όλα από το usb. Διότι τόσο χώρο πιάνουν πάνω κάτω τα 1000 mp3, ίσως και λιγότερο.

emperor_sun

Ναι, 999 αρχεία ανά φάκελο. Βέβαια, αν έχεις πολύ μεγάλα mp3 (πχ συναυλίες ή ραδιοφωνικές εκπομπές με 1 mp3 αρχείο που είναι 2ωρης διάρκειας), τότε μπορείς να γεμίσεις flashακια με λίγα αρχεία και μεγάλη χωρητικότητα.

Όνομα χρήστη