Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
VAGGELIS_SALAMOURAS

Πιστεύετε ότι το μηχάνημα σηκώνει αυτόν τον εκπληκτικό καταστροφεα; https://www.skroutz.gr/s/14244903/Oregon-295504-0-Katastrofeas-300mm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Το δοκίμασα για 5 λεπτά στο bosch Afs που αγόρασα σε μέτριους θάμνους και δούλεψε πολύ καλά. Το θέμα είναι αν θα μου κάνει ζημιά στο θαμνοκοπτικο αν το χρησιμοποιήσω για 1-2 ώρες συνεχόμενα. Στις αξιολογήσεις οι κάτοχοι του καταστροφέα γράφουν ότι θα πρέπει να είναι ισχυρό το μηχάνημα περισσότερο από 3 ίππους....Ποια η γνώμη σας;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

milonasastro

Το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό είναι 1,3 Hp περίπου αλλά έχει δυνατό και καλής ποιότητας γρανάζι. Δεν παίζει ρόλο η ιπποδύναμη αλλά η αντοχή της μετάδοσης του χορτοκοπτικού. Αν το δουλεύεται με ηρεμία και σύνεση δεν θα έχετε πρόβλημα. Εγώ έτσι το δουλεύω για πάνω από 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα με έναν καταστροφέα πάχους 3mm. Σε κάθε περίπτωση όσο μεγάλο σε ιπποδύναμη χορτοκοπτικό κι αν χρησιμοποιείτε, αν το ζορίσετε σε κορμούς ή ακόμη χειρότερα σε πέτρες χαμηλά ... θα διαλυθεί το καρέ μετάδοσης, ιδίως αν δεν είναι από σκληρό ατσάλι ...

Όνομα χρήστη