Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Matagani

Καλησπερα!Ενημερωση για τις μνημες!Σημερα ειχα χρονο για τεστ σε ram speeds,λοιπον 3200 τρεχουνε αλλα δεν ειναι κ πολυ σταθερο το συστημα οτι και να κανω!Εβαλα το latest bios στην hero vi (1403) μου τρεχουν 3066 μετα απο 3 stress test και καμια 10αρια benchamarks και μερικα time spy δεν ειχα crash και το stress test ηταν 99.5 με 99.1 σταθεροτητα!!!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kwstasxrn

Καλησπέρα. Τις δοκίμασε κανείς σε B450 Tomahawk να δει αν δουλεύουν στα 3200?

Όνομα χρήστη
TheoxD

Αν και αγόρασα μνήμη ακομα περιμένω το υπόλοιπο σύστημα για να την δοκιμάσω. Πάντως όταν πρόκειται για μνήμη είτε έχεις 100% σταθερότητα ή δεν έχεις μνήμη.

3 Σχόλια

Matagani

περιπλοκα πραγματα τα ηλεκτρονικα φιλε μ,δεν μπορεις να τα εχεις ολα,παντος ακομα και σε ιντελ που ειχα πριν αρκετους μηνες που ηταν υποτιθεται ωριμο platform 3200 δεν επαιζε με τπτ....πιστευω επρεπε να παμε για g.skill flare x 3200mhz η g.skill ripjaws V 3200mhz ισως ηταν καλυτερα αν και θεωρω οτι πανω κατω οι πιθανοτητες να τυχεις σε πενατες ram ειναι 50-50....τωρα παιζουν 3066 με ολα στο αυτοματο χωρις καθολου tweaks(16 16 16 16 39) ετσι γραφει στο ryzen master!

TheoxD

Μπα, και ένα φίλος μου που πήρε G. skill 3200 cl 16 έχει θέματα. Αναγκάστηκε να επιστρέψει στα 2133 λόγω αστάθειας σε οτιδήποτε παραπάνω.

Matagani

ειχα και εγω g.skill trident Z 3200 απλα δεν επαιζαν 3200 μεχρι 2933 μαλλον ειμαι τυχαιρος στις μνημες...γιατι στην crosshair hero vi ηταν ελλατωματικος ο αισθητηρασ θερμοκρασιας στο chipset της μητρικης και μ εδωσαν αλλη σε 7-8 μερες πολυ πιστολια στο μαγαζι που την πηρα και η ασους πρωτη υποστηριξη!!!

Όνομα χρήστη