What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
damianoj

Καλησπέρα,,, Δύο απαντήσεις ζητώ για τα παρακάτω ερωτήματα
1/ Ο Αρτοπαρασκευαστής έχει πρόγραμμα παρασκευής ψωμιού χωρίς γλουτένη ??
2/ Σ΄την προστεινή όψη του αρτοπαρασκευαστή υπάρχει εικόνα που αναφέρει το μηχάνημα Εχει 15 προγράμματα παρασευής ψωμιού και ένα από αυτά είναι χωρίς γλουτενη
3/Αναγράφεται στα προγράμματα που υπαρχουν στο χειριστήριο του μηχανήματος αναφορά προγράμματός χωρίς γλουτένη ???

Username

1 Reply

apostkalmari

Καλημέρα! Την συσκευή την έχω 5 μέρες, έχω φτιάξει 3 φορές ψωμί και 1 το κέικ του φυλλαδίου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, δεν ξενυχτάω άλλο για να περιμένω το ψωμι να φουσκώσει...Δεν έχει πρόγραμμα όντως ειδικά για ψωμί χωρίς γλουτένη, αλλά δεν νομίζω ότι δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου καθώς κι εγώ χρησιμοποίησα μόνο αλεύρι ολικής αλέσεως -πολύσπορο παρότι η συνταγή έλεγε μισό μισό με κανονικό αλεύρι, και ψωμί με ζέα, παρόλο που αυτό το είδος πάλι δεν αναγράφεται, μια χαρά πιστεύω θα βγει το ψωμάκι και με αλεύρι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ αξιοποιώντας και προσαρμόζοντας τις ήδη υπάρχουσες συνταγές που περιλαμβάνονται. Εγώ με το ζέα για π.χ. αύξησα την ποσότητα της μαγιάς, άλλωστε στο τέλος των συνταγών το αναφέρει ως συμβουλή, επίσης χρησιμοποίησα χλιαρό νεράκι... ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!

Username