Θα ήθελα να ρωτήσω οποίος το έχει αν μπορεί να μου απαντήσει! ???? Μετά από καποιες χρήσεις το ψαλίδι για μπουκλες μυρίζει άσχημα; Γιατί σκέφτομαι να το πάρω έχω δει καλές κριτικές αλλά είμαι λίγο επιφυλακτική λόγο το ότι είναι αρκετά οικονομικό...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα ήθελα να ρωτήσω οποίος το έχει αν μπορεί να μου απαντήσει! ???? Μετά από καποιες χρήσεις το ψαλίδι για μπουκλες μυρίζει άσχημα; Γιατί σκέφτομαι να το πάρω έχω δει καλές κριτικές αλλά είμαι λίγο επιφυλακτική λόγο το ότι είναι αρκετά οικονομικό...
6 Απαντήσεις
Τα τελευταια χρόνια εχει πέσει πολύ η τιμή. Εγω το είχα πάρει πριν 3,5 χρόνια και ειχα δώσει 30 ευρώ να το πάρω (και αυτή αρκετά χαμηλή τιμή για πολυ εργαλείο). Αξίζει αρκετά και θα το πρότεινα να το έπερνες. Δεν μυρίζει καθόλου ουτε στους 200 βαθμούς που από βιασύνη μπορεί να χρησιμοποιήσω καμιά φορά και παρόλο που έχω χοντρή τρίχα ακόμα και με 3-5 δευτερολεπτα μου κάνει μπούκλα. Ένα θετικό ακόμα είναι πως κρυώνει πολύ γρήγορα και μπορείς να το αποθηκευσεις κάποια ώρα μετά τη χρήση και όχι να περιμένεις κυριολεκτικά ώρες όπως γίνεται με άλλα εργαλεία.. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κινούνται λιγάκι τα εξαρτηματα χωρίς όμως να με δυσκολεύουν αρκετά στο χτένισμα. Όσον αφορά το καύσιμο, αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, δεν καίγεσαι.. Εγώ καήκα μόνο μια φορά γιατί έκανα όλο το κεφάλι μπούκλες με το εξάρτημα που έχει φούσκες και έχει μεγάλη επιφάνεια στην άκρη του (εχω σγουρά μαλλιά και δεν χρειάζεται όλο το κεφάλι συνήθως) γιατί ήθελα να τα φορέσω σπαστά και κάποια στιγμή ξεχάστηκα και ακούμπησε η άκρη που είναι μεγάλη ώρα πάνω στην παλάμη μου. Μπορείς να χρησιμοποιησεις ειδικό γάντι ή ακομα και γάντια που φοράμε έξω όταν κάνει κρύο.
Βασικα, δεν μυριζει καθολου. Στο προτεινω! Το μονο αρνητικο ειναι οτι καιγονται τα χερια σου πανευκολα. Πρεπει να παρεις γαντια.