Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aggelikiarmaou

Καλησπερα εχω το j5 του 2016 αρχισε απο προχθες να μου κανει κατι παλαβα... εκει που ηταν ανοιχτο εσβηνε εβγαζε κανα δυο φορες το λογοτυπο της samsung και ξανααναβε μονο του...δεν ηταν ουτε απενεργοποιηση ουτε επανεκκινηση το κανει διαρκως μονο του...επειτα εχθες ειχε κλεισει απο μπαταρια κι οταν πηγα να το βαλω ν φορτισει μου εδειχνε ενα κιτρινο συμβολο με ενα απαγορευτικο εβαλα και ξαναεβαλα πολλςς φορες την μπαταρια μετα απο λιγο εκανε κανονικα φορτιση..και τελος σημερα οταν το ξεκλειδωνω εκτος απο τομ κλασικο ηχο ξεκλειδωματος ακουγεται κι αλλος ενας μικρος ηχος..τι μπορει να φταιει για ολα αυτα...

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Artemis.art

Και εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα εδώ και ένα μήνα,πήρα καινούρια μπαταρία αλλά τιποτα,έκανα επαναφορά πάλι τίποτα.
Το έστειλα να μου το φτιάξουν και έκανε μια εβδομάδα να έρθει,και δεν άλλαξε τίποτα,έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα και χειροτερο,εχθές δεν μπορεσα να το ανοίξω καθόλου μέχρι που δοκίμασα να το φορτίσω,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,ξανά πήρα τηλ και μου λένε να το ξανά στείλω αλλά πρέπει να πληρώσω ξανά τα μεταφορικά,αλλά θα αξίζει πάλι να πληρώσω ενώ δεν ξέρω αν θα το φτιαξουν; δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικα

Όνομα χρήστη
Hi tech love

Κάνε μια επαναφορά εργ ρυθμίσεων και μάλλον θα φτιάξει!

Όνομα χρήστη