Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gious21

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποια διαφορά έχει με την SunLight SPA 12-7 Μπαταρία UPS με Χωρητικότητα 7Ah και Τάση 12V ? είναι καλύτερα να βάλω αυτήν στο ups Μου?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Gas_li

Ότι και να πάρεις σκ@τά είναι, δεν κρατάνε, οπότε κι εγώ αυτές θα πάρω αφού οι περσυνές τα φτύσανε.
Με τις αμέτρητες μπαταρίες που εχω αλλάξει ένα παρατήρησα σίγουρα, πεθαίνουν σε περιόδους που γ@μιέται η ΔΕΗ στις πολλές διακοπές, απ'αυτήν θα πρέπει να ζητήσουμε αποζημιώσεις.

Όνομα χρήστη
manos_manolis97

έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα , θεωρητικά ο μετασχηματιστής του ups , είναι φτιαγμένος για την μικρότερη μπαταρία και θα μπορούσε να υπερθερμανθεί ή να καεί αν μπει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας , αλλά αν το ψάξεις , θα δεις ότι μετάβαση κατά ένα μέγεθος μεγαλύτερη συνήθως είναι safe (εγώ προσωπικά το κάνω σε όλα τα ups μου την μετάβαση από τα 7 στα 9 εάν βρω 9αρες σε καλή τιμή) .

2 Σχόλια

gious21

ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου !

Gas_li

Τι λες ρε φίλε; εγώ είχα δοκιμάσει 60ah μπαταρία αυτοκινήτου και δεν έπαθε τίποτα το UPS, Ένα MUSTEK 1000, ακόμα αυτό έχω επί 15 χρόνια το άτιμο, έχω αλλάξει αμέτρητες μπαταρίες (ότι και να πάρεις σκ@τά είναι, δεν κρατάνε) αλλά to UPS δεν αλλάζει.

Όνομα χρήστη