Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kostasbikas

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και p9 plus που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Πειτε μου μια γνωμη για να με διευκοληνετε.. Ευχαριστωωω!!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Alcimerion

Δεν χωραει καν μετρο συγκρισης. Htc ανωτερη σχεδον σε ολα και κυριως στις αναβαθμισεις.Ακρως ποιοτικες συσκευες.Απο το p9 ισως να εχεις λιγο καλυτερη καμερα και ισως και αυτονομια.Τιποτα αλλο. Ειδικα το M10 φενεται να εχει και τον καλυτερο ηχο για να ακουσεις μουσικη,ειδικα τα παρα πολυ καλα(για δεδομενα smartphone)ακουστικα.Τσουχτερη τιμη αλλα σε σχεση με P9 plus τα αξιζει.

2 Σχόλια

kostasbikas

Με ποιο θα συγκρινες το htc 10 εκτος απο το s7 που παιζουν στην ιδια κατηγορια περίπου!!

Alcimerion

Με S7 και G5 προφανως. Γενικα φετος η Huawei απογοητευσε με το p9.

Όνομα χρήστη
mikele123

Το P9 plus στα χαρτια εχει χειροτερο λογισμικο/καρτα γραφικων/ηχεια/οθονη,ενω στο θεμα αυτονομιας μαλλον θα ειναι καλυτερο,καμερες πανω κατω τα ιδια θα ειναι με μικρες διαφορες...ΑΝ θες κινητο με 5,5αρα οθονη πιστευω θα ειναι καλή λυση εφοσον πεσει σε λογικη τιμη..Το htc για εμενα ειναι ανωτερο

3 Σχόλια

kostasbikas

Οθονη εχει super amoled το p9 plus οποτε δεν ειναι χειροτερη πίστευω. Στα αλλα συμφωνώ κ εγω πιστευω οτι το htc ειναι ανωτεροο. Ευχαριστω φιλε μ

kostas pol

φιλε η lcd την htc καλυπτει τα παντα φυσικα μαυρα και πολυ καλα λεφτα επιπλεον εχει ηχειαρες και 12 ultra pixel ουτε καν mega...ασχετα τι λενε οι βλακες εδω..η εταιρια το ειπε! στο λεω γτ το σκεφτομαι εγω για το συγκεκριμενο μοντελο και ισως να βγει το καλυτερο της αγορας!

Όνομα χρήστη