παιδια λετε να παρω το htc 10 ή το s7 (το 6s δεν το 8ελω γτ ειναι σχεδον μονο καγκουρες) επισης το 8ελω να μεινει σιγουρα για 2+ χρονια
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παιδια λετε να παρω το htc 10 ή το s7 (το 6s δεν το 8ελω γτ ειναι σχεδον μονο καγκουρες) επισης το 8ελω να μεινει σιγουρα για 2+ χρονια
1 Απάντηση
ΦΙλε κ τα 2 ειναι πιστολια κ θα σε καλυψουν κ τα 2 πιστευω...Επιασα στα χερια μου το s7 κ δεν με ενθουσιασε καθολου η ποιοτητα κατασκευης,ειμαι σιγουρος οτι το htc10 θα ειναι κλασεις ανωτερο!!! Επισης θα διαλεγα το htc10 κ για τα καλα του ηχεια κ το καλο του λογισμικο..Αν θες την καλυτερη καμερα στιε λεπτομερειες τοτε το s7 νομιζω ειναι αυτο που κερδιζει..Στο θεμα αυτονομιας θεωρω πανω κατω τα ιδια ειναι..
3 Σχόλια
Θεμα αυτονομίας καθαρα το htc. Ανεκαθεν το sense ui ηταν καλύτερο απο το touchwiz της σαμμυ. Αλλα και αυτο φετος στα s7 και s7 edge έχουν βελτιωθεί πολυ..
Φιλε το s7 σε ενα χρονο οχι μονο θα σερνετε αλλα θα ειναι και σπασμενο εαν σου πεσει εστω και μια φορα.Ενας φιλος που εχει κολλημα με την σειρα s το πηρε και μου ειπε οτι το s5 active που ειχε δεν λαγκαρε σε απλα πραγματα οπως το τραβηγμα φωτογραφιας και το ανοιγμα εφαρμογων χωρις να κανουν ανανεωση οπως κανει το s7 ασχετος τι λεει το antutu και το geekbench htc 10 με τα χιλια
εισαστε τιτανομεγιστοι ευχαριστω φιλοι μου