Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sofianised

παιδια λετε να παρω το htc 10 ή το s7 (το 6s δεν το 8ελω γτ ειναι σχεδον μονο καγκουρες) επισης το 8ελω να μεινει σιγουρα για 2+ χρονια

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

mikele123

ΦΙλε κ τα 2 ειναι πιστολια κ θα σε καλυψουν κ τα 2 πιστευω...Επιασα στα χερια μου το s7 κ δεν με ενθουσιασε καθολου η ποιοτητα κατασκευης,ειμαι σιγουρος οτι το htc10 θα ειναι κλασεις ανωτερο!!! Επισης θα διαλεγα το htc10 κ για τα καλα του ηχεια κ το καλο του λογισμικο..Αν θες την καλυτερη καμερα στιε λεπτομερειες τοτε το s7 νομιζω ειναι αυτο που κερδιζει..Στο θεμα αυτονομιας θεωρω πανω κατω τα ιδια ειναι..

3 Σχόλια

leftis1388

Θεμα αυτονομίας καθαρα το htc. Ανεκαθεν το sense ui ηταν καλύτερο απο το touchwiz της σαμμυ. Αλλα και αυτο φετος στα s7 και s7 edge έχουν βελτιωθεί πολυ..

giannhs mp

Φιλε το s7 σε ενα χρονο οχι μονο θα σερνετε αλλα θα ειναι και σπασμενο εαν σου πεσει εστω και μια φορα.Ενας φιλος που εχει κολλημα με την σειρα s το πηρε και μου ειπε οτι το s5 active που ειχε δεν λαγκαρε σε απλα πραγματα οπως το τραβηγμα φωτογραφιας και το ανοιγμα εφαρμογων χωρις να κανουν ανανεωση οπως κανει το s7 ασχετος τι λεει το antutu και το geekbench htc 10 με τα χιλια

Όνομα χρήστη