Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Blossom73

Έχω την OMNI 230G TYPE D σχεδόν 2 μήνες τώρα. Τις τελευταίες μέρες παρά το γεγονός ότι αφήνω να τελειώσει τελείως το πετρέλαιο για να καθαρίσει το φυτίλι κάθε μέρα οι ένταση που ανάβει είναι λιγότερη. Για να ζεστάνει έχω το κουμπί σχεδόν στο τέρμα για να είναι η φωτιά κανονική. Όχι τίποτα άλλο αλλά κάνει πάρα πολύ κρύο και δεν ξέρω αν αυτό την επηρεάζει ή θέλει κάτι να κάνω στο φυτίλι να καθαρίσει;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

pantherspyros

αναμα και σβησιμο παντα εξω αλλα σε χωρο χωρις ρευματα αερα

Όνομα χρήστη
pantherspyros

θα την αναβεις με το φυτιλι να ειναι οσο πιο κατω γινεται.για να το δεις θα εχεις ανοιχτο το πορτακι και θα σηκωσεις με το χερι σου τον καυστηρα.αφου μεινει εκει 5-6 λεπτα στη συνεχεια ανεβαζεις αργα για να φτασει στο σωστο υψος η γλωσσα της φλογας.επισης να αεριζεις λιγο το χωρο σου καθως ειναι αναμενη.η ελειψη οξυγονου ριχνει την ενταση της φλογας

Όνομα χρήστη
tilefonakias

Το φυτιλι καθε 4 5 πληρη γεμισματα το καθαριζουμε οχι καθε φορα.Οταν αναβεις την σομπα αφου παρει θα την βαζεις στην χαμηλη σκαλα να παιρνει και μετα την ανεβαζεις οσο πρεπει η φλογα απο το δισκο πρεπει να ειναι ενα εκατοστο απο το δισκο.Για καλη καυση.Αν δε φτιαξει παρε τηλεφωνο την εταιρεια αφου εχει εγγυηση.

3 Σχόλια

Blossom73

Το φυτίλι το καθάριζα μια φορά την εβδομάδα έτσι μου είπε η κοπέλα στην εταιρεία που πήρα τηλέφωνο. Και κάτι άλλο. Οταν την κλείνω απλά χαμηλώνω τη φωτιά σιγά σιγά όπως γράφει στις οδηγίες. Στο youtube είδα στα βίντεο οι περισσότεροι ότι πατάνε την βαλβίδα ασφαλείας πρώτα και κρατούν ταυτόχρονα το διακόπτη περιστοφής να μην πάει στην αρχική θέση απότομα και μετά στρίβουν το διακόπτη σιγά σιγά να σβύσει η φλόγα. Είναι σωστό;

tilefonakias

Nαι δεν ειναι ισομερης ειναι φυσιολογικο δεν πρεπει να περναει μαξιμουμ τα 2 εκατοστα (οχι οι δυο ακρες)το υπολοιπο γιαυτο σου καπνιζει εχει ατελη καυση στα 2.5 εκατοστα δε χρειαζεται αυξανεις και την καταναλωση και δουλεια δεν κανεις.Η σομπα ειναι πολυ δυνατη ετσι και αλλιως.

alex556alex556

tilefonakias
φιλε, σε ποια σομπα της kerosun το φιτιλι ξεπερνα τα 0,7 εκ; μηπως μιλας για την φλογα; 1,5 - 2εκ λεει η kerosun θα πρεπει να ειναι το υψος της φλογας πουθενα δεν βρησκω κατι σχετικα με φιτιλι που εξεχει 2 εκ

Όνομα χρήστη